drazenye 221 Napisano Octobar 9, 2022 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Sa unimerom lako otkrivas problem, mjeri prvo akumulator. Na verglanju minimum 10V, posle toga mjeris alnaser na njemu imas gumenu kapicu koja stiti +. Ako i do njega imas oko 10V na verglanju, alnaser u problemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Octobar 10, 2022 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravv,drugari prvo da se svima zahvalim na rješenjima problema,kawasaki opet pali kao i pre. Unimerom sam izmjerio napon od akumulator, releja do alnasera.Problem je bio u alnaseru ,zapekao bio,skinem ga očistim i opet pali normalno.Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Octobar 12, 2022 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa,dali neko možda zna dali se moze ispitati ispravnost alnasera bez da se montira na motor,nabavio sam polovni alnaser,znam da je kod auta to moguće uz akumulator i dodatnu žicu.lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 221 Napisano Octobar 12, 2022 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno, tvoj alnaser nema pobudu. Spojis ga direktno, masa i plus na mjesto gdje bi usrafio kabal. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Maj 7, 2023 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa,opet ja,nakon par dana stojanja motora 4,5 dana ,krenih da ga jutros upalim . Uz pomoc čoka ga upalim ali se gasi. Par puta sam ga palio i puklo je nesto jako iz auspuha kao iz pistolja. Upalim ga opet radi mozda pola minute i ugasi se. Pokusavam ubaciti u prvu i odmah se ugasi Pre samog startovanja motora tj prvog jutrasnjeg paljenja sam ga ubacio u prvu i uz stisnuto kvacilo isao malo gore dole,jer sam negdje procitao da se tako odvoje lamele i da ne trza kada ubacim u prvu,e sad dali sam nesto time zeznuo ne znam. Ako ko na nesto sumnja neka slobodno napise, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 7, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan To se desava da pukne kada se vergla dosta pa zavrsi u auspuhu. Desavalo se i meni. A ovo sto se gasi, dzaba nagadjanja ti treba da skines te karburatore i odneses kod nekoga ko se razume da ti ih proveri, ocisti, nasteluje, sinhronizuje. Nakon stojanja se i pali sa punim cokom, cim pokupi obrtaje na 3.000+ mozes da smanjis malo. Promenio Maj 7, 2023 član Arthas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Maj 7, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Počni od svećica Vidi da ti nije gorivo završilo u karteru od silnog verglanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Maj 8, 2023 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan A dali zna neko sto mi se ne dizu obrtaji kada povucem čok,digne jedva na 1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Maj 8, 2023 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da su ti ler dizne zapušene, a možda i glavne, zato brljavi u radu, karburator zreo za temeljno čišćenje, sinhronizaciju... ja bi odatle kenuo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi ko reci kako se zove ovaj dio,kada palim motor jako zuji,pa mozda ga on gasi kad je u leru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Maj 12, 2023 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To mi lici na automat za migavce, ne verujem da je krivac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zoxtriceps je napisao: Moze li mi ko reci kako se zove ovaj dio,kada palim motor jako zuji,pa mozda ga on gasi kad je u leru. Odakle si? Ako si negde u mojoj blizini, bio bih vrlo raspoložend da ti pomognem oko kvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Tošbo je napisao: Odakle si? Ako si negde u mojoj blizini, bio bih vrlo raspoložend da ti pomognem oko kvara Hvala druze ,ja sam iz Rs Modriča. Sve mislim da je krivac akumulator jer nedaje dovoljno struje,a zujanje osjetim na desnoj stranji gdje relej paljenja i regler.Tako da vjerovstno je struja u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 13, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Relej za zmigavce. Nema on veze sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kako ste resili nosac telefona na gpz-u?Burazera muci, ne moze na heblove, ne zna kako da postavi...Gde da kaci, sta da kupi?Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...