mnogo-brzzz 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan potrebna pomoc. kako da nadjem, odradim, ili sta vec moze. ovakve nalepnice. hteo bih bas iste. a ako ne iste. moze i priblizno nesto. dajte neki savet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Deki 063521586 radi sve i svasta i veoma povoljan a kvalitet dobar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan oklen je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je lik, i mene interesuje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan iz siti ekspresa je, a mozda iz aks-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dugo bio iz Prhova kod Pecinaca ali je non stop u BG.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam nalepnice. skoro ko fabricke. prezadovoljan sam. bice slike kad stavim na motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 9, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, mozes li da napravis ove tackice kao senku u korelu? i kako naravno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan znam ali mukotrpno je, ne znam neku jednostavnu varijantu. Navrati pa cu ti pokazati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni je covek u NS napravio po 4 komada od svake nalepnice. isto kao sa slike, isto tako kao u ogledalu. samo nemam te tackice. a i nisu mi potrebne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan meni je covek u NS napravio po 4 komada od svake nalepnice. isto kao sa slike, isto tako kao u ogledalu. samo nemam te tackice. a i nisu mi potrebne. To na Virago lepis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne. na sv650 lepim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Na koji SV kad vozis Virago? ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imam i sv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2109 Napisano April 9, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Na koji SV kad vozis Virago? ;D ;D Na mnogo-brzzz SV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sunjaj malo po forumu, imas dosta tema sa nalepnicama: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32250.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33000.0 ove dve teme su ti najsvezije, nadam se da sam pomoago. Pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znam. video sam obe teme. i nijedna mi ne odgovara. uradio sam kod coveka koji je u gradu kod mene, i prezadovoljan sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...