Karadjordje 1478 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Oko pola tri, tri idem od skupstine kneza milosa i stojim na semaforu kod Londona, odjednom sa desne strane iz srpskih vladara uklizava crni KTM SM na boku a za njim leti i vozac, motorcikl je pokupio skuter koji je stajao na semaforu i oborio momka i devojku a vozac motora je par puta kotrljajuci se udario glavom o ivicnjak... Sva sreca imao je dobru opremu AGV Rossi, kacigu i jaknu i rukavice sto mu je spasilo glavu...Odmah sam sisao i pomogao momku kao i obezbedjenje kazina London, dali smo mu vodu i sklonili ga da sedne...Padao je u nevest par puta do dolaska hitne pomoci... dobio je bas dobar udarac u glavu...Posto malo nije bio pri sebi, nije hteo nisakim da komunicira sem samnom jer smo braca po KTM-u...tako da su mu ostale stvari kod njega...Rekao mi je da se zove Vlada ali nije bas bio siguran...Hitna je stigla za pet minuta i sada je u urgentnom centru na neurohirurgiji... Ludi vikend se nastavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Video sam scenu na studiu B kako ga pandur podize sa asfalta,a on kao da je pao sa marsa,a ne sa KTM-a UZAS, nadam se da je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u sivom puntu preko puta,gledao sam od momenta kad ga je tockirao do kraja,jezivo je izgledalo. Nisam siguran da li je normalno da se tockira po centru grada,deca okolo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u sivom puntu preko puta,gledao sam od momenta kad ga je tockirao do kraja,jezivo je izgledalo. Nisam siguran da li je normalno da se tockira po centru grada,deca okolo.. Oko pola tri, tri idem od skupstine kneza milosa i stojim na semaforu kod Londona, odjednom sa desne strane iz srpskih vladara uklizava crni KTM SM na boku a za njim leti i vozac, motorcikl je pokupio skuter koji je stajao na semaforu i oborio momka i devojku Pa jeb.. mu ..... Ovo dvoje ni krivi ni duzni najebase jer majmun ima mali k... pa mora da se dokazuje po gradu > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan UH... Nadam se da ce biti ok. Ima negde na forumu postupak ukazivanja prve pomoci motociklistima, ne bi bilo lose da svako to procita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zverki procitao sam njegov post sta ucniniti na mestu nesrece... Eto i forum ima prakticnu primenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ma to treba pandure naučiti šta da rade,gledao sam i ježio se kako pokušava da ga digne sa kolovoza,šta bi bilo da mu je kičma povređena! Ali na stranu to,mogao je ovu decu na beverliju da pobije,imali su mnogo sreće. Stvarno ne kapiram takvo izdrkavanje u urbanom pejzažu,da je udario u mene,a klinci u kolima..ne bih mogao da garantujem za sebe u toj ne daj Bože situaciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zverki procitao sam njegov post sta ucniniti na mestu nesrece... Zverka je žensko Ima negde na forumu postupak ukazivanja prve pomoci motociklistima, ne bi bilo lose da svako to procita. Za ovakve primerke, prvu pomoć bih primenio na drugi način - skraćivanjem muka Za takve divljake nemam ni malo saosećanja. Zabole me što je "brat po 2 točka", sa takvim ponašanjem nije mi ni dalji rođak, a ne brat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zverki procitao sam njegov post sta ucniniti na mestu nesrece... Zverka je žensko Stvarno???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi mogao neko da postavi snimak sa STUDIA B da vidimo sta nas ceka ako vozimo nepazljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 5, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Oko pola tri, tri idem od skupstine kneza milosa i stojim na semaforu kod Londona, odjednom sa desne strane iz srpskih vladara uklizava crni KTM SM na boku a za njim leti i vozac, motorcikl je pokupio skuter koji je stajao na semaforu i oborio momka i devojku a vozac motora je par puta kotrljajuci se udario glavom o ivicnjak... Sva sreca imao je dobru opremu AGV Rossi, kacigu i jaknu i rukavice sto mu je spasilo glavu...Odmah sam sisao i pomogao momku kao i obezbedjenje kazina London, dali smo mu vodu i sklonili ga da sedne...Padao je u nevest par puta do dolaska hitne pomoci... dobio je bas dobar udarac u glavu...Posto malo nije bio pri sebi, nije hteo nisakim da komunicira sem samnom jer smo braca po KTM-u...tako da su mu ostale stvari kod njega...Rekao mi je da se zove Vlada ali nije bas bio siguran...Hitna je stigla za pet minuta i sada je u urgentnom centru na neurohirurgiji... Ludi vikend se nastavlja... Koliko godina otprilike ima taj Vlada? Boja kose...neki opis molim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Junačina ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i ja na studiu B, rekose da je hitna odnela vozaca skutera, a da je vozac motorcikla odbio da ga odnesu. Posle je ustao ( nisam siguran dal sam il uz pomoc policajca ), cini mi se da je hteo da pogleda motor, policajac mu je valjda pokazivao da ide na drugu stranu, al on kontra. Ljuljao se ko da je pijan ( il je imao dobar potres mozga ), i vec je poceo da pada, al ga policajac pridrzao, i tu je bio kraj snimka. Takodje su rekli da je skuter stajao na semaforu. Sad vidim ovde da je dizo na zadnjaka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ma to treba pandure naučiti šta da rade,gledao sam i ježio se kako pokušava da ga digne sa kolovoza,šta bi bilo da mu je kičma povređena! Sta bi bilo? Paraplegija, kvadriplegija... u zavisnosti od lokalizacije povrede. Tako da nema skidanja kacige, osim ukoliko je potrebno vestacko disanje, vec samo podizanje vizira i to tako da se kaciga ne pomera; nema pomeranja unesrecenog osim ukoliko je potrebno primeniti kardiopulmonalnu reanimaciju i tako dalje i tako dalje... Koliko sam ja upucena, po nasem zakonu je nepruzanje prve pomoci krivicno delo (ne prekrsaj). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi bas drug prica da je video 2 motora slupana kod londona. Nadam se da su svi ok. Ali to izivljavanje po centru mi stvarno ide na ... Danas sam video milion motora na putu do ade i samo 4-5 su imali kacige, jednom recju STRASNO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi bas drug prica da je video 2 motora slupana kod londona. Nadam se da su svi ok. Ali to izivljavanje po centru mi stvarno ide na ... Danas sam video milion motora na putu do ade i samo 4-5 su imali kacige, jednom recju STRASNO. Upravu si, i ja sam danas bio u bg i bas sam vidio dosta motora a ni 5% ne nosi kacige cak ni na laktu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan mi se danas oko 22h setali terazijama... ne znam da li je to do mene, ali ne secam se tolike kolicine debila koji voze terazijama SOLIDNO preko 100kmh, od kojih pola nema nikakvu opremu najstrasnije, ti umetnici prave krugove, odu do slavije, pa opet do trga i ispocetka... Zabole me što je "brat po 2 točka", sa takvim ponašanjem nije mi ni dalji rođak, a ne brat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ma ludilo,ja sam nocas imao kosmarne snove,imam dva klinca i razmisljam o tome kuda sa njima da idem kroz grad,a da ne budu u opasnosti! Kao da je rat poceo! Stvarno je potrebno da se nesto uradi,grad nije za takvo izivljavanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan @YOman, Ja sam bio preko puta,pa sam dobro video coveka,25 god otprilike,kratka smedja gusta kosa,KTM crni, nisam uspeo da vidim koji,mislim da je duke 690,ali nisam siguran,177-178 visina,dalje nista,prosecne gradje,u komplet opremi je bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Sad će ispasti da ste napljuvali EvilZo-a.. jel' ga zvao neko da proveri da li je to on..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan točkarenje u masi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Sad će ispasti da ste napljuvali EvilZo-a.. jel' ga zvao neko da proveri da li je to on..? njegov je orange a i Lazar to nikad ne bi radio u sred grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad će ispasti da ste napljuvali EvilZo-a.. jel' ga zvao neko da proveri da li je to on..? sorry for off ali zo neume da diže na zadnji tako da smo odmah znali da nije on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koga god da smo napljuvali,zasluzio je! Kakav je to fazon tockirati KTM-a u centru grada,pa ko iole nesto zna o motorima,zna da KTM ne prasta greske! Ako nema drugih razloga,bar taj je dovoljan!Nek je on nama ziv i zdrav,ali nek nikad vise nesto slicno ne pokusa. KTM voze ljudi koji znaju da ga voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan mislis, yamaha i hondu je ok tockirati u centru grada posto one prastaju greske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...