Dexterr 1973 Napisano April 5, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi javio da se desila teška saobraćajna nesreća na ulasku u Batajnicu iz pravca Zemuna, u blizini bivšeg ''punkta''. Motociklisti, Boban(31) koji se kretao ka Batajnici velikom brzinom, izleteo je biciklista. Obojica su poginuli u nezgodi. Boban je vozio Suzuki GSX-R (Rizla+), i iza sebe je ostavio ženu i dete od godinu ipo dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano April 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi javio da se desila teška saobraćajna nesreća na ulasku u Batajnicu iz pravca Zemuna, u blizini bivšeg ''punkta''. Motociklisti, Boban(31) koji se kretao ka Batajnici velikom brzinom, izleteo je biciklista. Obojica su poginuli u nezgodi. Boban je vozio Suzuki GSX-R (Rizla+), i iza sebe je ostavio ženu i dete od godinu ipo dana. Ja mislim da sam Bobana (Suzuki "Rizla+") vidjeo juce oko 14h na putu prema Avali kod Zvjezdinog stadiona, ako ne grijesim. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano April 5, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Nešto oko podneva je krenuo iz Batajnice ka gradu, ovo se desilo predveče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano April 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nešto oko podneva je krenuo iz Batajnice ka gradu, ovo se desilo predveče. Onda sam ipak njega vidjeo iz stana drugara kod kojega sam juce bio, jer mi je zvuk motora privukao paznju pa sam pogledao na ulicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno, i ovaj u Zemunu u Glavnoj - Suzuki Rizla... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li je istina ali po ko zna koji put `U obe nesreće nijedan od motorista nije imao zaštitnu kacigu niti odelo za vožnju motora, što bi im, kako rekoše saobraćajci koji su radili uviđaje, najverovatnije sačuvalo živote. ` citat iz vesti sa Press online... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano April 5, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ode jos jedan moj prijatelj, Boban Ramones, gazda kafica Karamba u Batajnici. Bobane pocivaj u miru, neka ti je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano April 5, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto ne mogu da odgovorim na temu sinocne nesrece kod Centrala u Zemunu, doslo je do nekog buga, pa cu postovati ovde a admini neka prebace temu. Ne znam sta je ovo, ali juce je bila crna subota za Zemunce. Znao sam pokojnog Igora, (mislim da je Kukic) iz caffe Enzza i jos nekih mesta. Neka mu je laka zemlja. Prosli su pored mene, 50-60 km/h, njih četvorica, svi bez kaciga, a onda sam posle nekoliko sekundi cuo udarac i video motor na asfaltu. Dotrcao sam do lica mesta, nekih 200 metara nadajuci se da je samo ugruvan i zatim šok. Sve je odmah bilo jasno, ne zelim da opisujem detalje. Mogu samo da kazem da je imao kacigu verovatno bi sada bio ziv. A ta situacija izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano April 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to je upravo ova Tema. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33695.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, prijatelji motoristi, smanjite brzini Aprili je mjesec dok se drugi vozaci naviknu da smo i mi motoristi izasli na drumove da se vozamo. Strasno je koliko svako proljece odnese mladih zivota, nebitno ko je kriv. Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Саучешће породици и пријатељима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuzna_92 0 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej pa owo je kod moje kuce..katastrofa...dajte ljudi wezite se ,pazite bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 18, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ćero, nemamo mi čime da se vežemo. Samo možemo da otvorim 100 pari očiju i da predviđamo (eventualno) šta će drugi uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuzna_92 0 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam sad mislila samo na motocikliste nego na swe ljude...za motocikliste je bio namenjen owaj deo pazite se a za automobiliste vezite se...i obawezno kacige na glawu...spsawa ziwot..kako kazu neca je nije zategao,a da jeste sad bi bio ziw i isli bi zajedno do grada,smejali se,kao i ranije...zato cuwajte se swi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...