Jump to content

Moto Zajednica

Batajnički drum 04.04.

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Drugar mi javio da se desila teška saobraćajna nesreća na ulasku u Batajnicu iz pravca Zemuna, u blizini bivšeg ''punkta''. Motociklisti, Boban(31) koji se kretao ka Batajnici velikom brzinom, izleteo je biciklista. Obojica su poginuli u nezgodi. Boban je vozio Suzuki GSX-R (Rizla+), i iza sebe je ostavio ženu i dete od godinu ipo dana.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Drugar mi javio da se desila teška saobraćajna nesreća na ulasku u Batajnicu iz pravca Zemuna, u blizini bivšeg ''punkta''. Motociklisti, Boban(31) koji se kretao ka Batajnici velikom brzinom, izleteo je biciklista. Obojica su poginuli u nezgodi. Boban je vozio Suzuki GSX-R (Rizla+), i iza sebe je ostavio ženu i dete od godinu ipo dana.

Ja mislim da sam Bobana (Suzuki "Rizla+") vidjeo juce oko 14h na putu prema Avali kod Zvjezdinog stadiona, ako ne grijesim. ???

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Nešto oko podneva je krenuo iz Batajnice ka gradu, ovo se desilo predveče.

Onda sam ipak njega vidjeo iz stana drugara kod kojega sam juce bio, jer mi je zvuk motora privukao paznju pa sam pogledao na ulicu.

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

ne znam da li je istina ali po ko zna koji put

`U obe nesreće nijedan od motorista nije imao zaštitnu kacigu niti odelo za vožnju motora, što bi im, kako rekoše saobraćajci koji su radili uviđaje, najverovatnije sačuvalo živote. `

citat iz vesti sa Press online...

:( :( :(

• Free Rider, 126 postova
  • Motocikl: Kawasaki En 500

Ne znam zasto ne mogu da odgovorim na temu sinocne nesrece kod Centrala u Zemunu, doslo je do nekog buga, pa cu postovati ovde a admini neka prebace temu.

Ne znam sta je ovo, ali juce je bila crna subota za Zemunce.

Znao sam pokojnog Igora, (mislim da je Kukic) iz caffe Enzza i jos nekih mesta. Neka mu je laka zemlja.

Prosli su pored mene, 50-60 km/h, njih četvorica, svi bez kaciga, a onda sam posle nekoliko sekundi cuo udarac i video motor na asfaltu. Dotrcao sam do lica mesta, nekih 200 metara nadajuci se da je samo ugruvan i zatim šok. Sve je odmah bilo jasno, ne zelim da opisujem detalje. Mogu samo da kazem da je imao kacigu verovatno bi sada bio ziv.

A ta situacija izgleda ovako:

dzavkz.jpg

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Ljudi,  prijatelji motoristi, smanjite brzini Aprili je mjesec dok se drugi vozaci naviknu da smo i mi motoristi izasli na drumove da se vozamo.

Strasno je koliko svako proljece odnese mladih zivota, nebitno ko je kriv.

Saucesce porodici  :(

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ćero, nemamo mi čime da se vežemo. Samo možemo da otvorim 100 pari očiju i da predviđamo (eventualno) šta će drugi uraditi.

• U prolazu, 0 postova

nisam sad mislila samo na motocikliste nego na swe ljude...za motocikliste je bio namenjen owaj deo pazite se a za automobiliste vezite se...i obawezno kacige na glawu...spsawa ziwot..kako kazu neca je nije zategao,a da jeste sad bi bio ziw i isli bi zajedno do grada,smejali se,kao i ranije...zato cuwajte se swi!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja