Jump to content

Moto Zajednica

Evo da se stavim u crnu hroniku!!!! BJB NS na delu-PRAVI!!!!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 434 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Danas lep dan, suncano vreme, hm, pomislih odoh do Ns po cizme. Dodjoh, kupih i ..... Ulica Janka Veselinovica se ukrsta sa nekom koja ima prednost. Vozim 20-30km/h....odjednom nista....praznina. Dolazim sebi lezim na zemlji motor 2m od mene u ulju, ljudi se okupili, pitaju sta gde kako, pojma nemam. Malo me je cuknuo taxi i prevrnuo na suprotnu stranu. Kacigom udario u ivicnjak ostala linija po temenu kacige, spasla mi glavu!

Oguljotina na nozi, malo boli vrat i pocinje da mi natice list ispod udarca.

BJB NS se u roku od 15 min okupili i to bar 7-8 ljudi. Dalmatino 73, Drumsak lisica, Dule duka, Makins, Grdoje i dr....

Varim dekl, punim ulje i popismo po jedno pivo i pojedosmo Pizzu madjaricu..ljuto bre... Sedoh na bike i dodjoh kuci. Uz put razmisljam o udesu, kad na jedanput vidim upaljenu rotaciju negde kod Rume. Tip je udario u kamion, hitna, policija i 100ljudi. Nevidim tbl, mislim da nije strasno, lezi na nosiljci. Svaka dlaka mi se najezila.... Do Valjeva vozim 80km/h.

E kad dodjoh tek sad najebah. Sestra lekar orl, kaze dodji da te neurolog pogleda. Dva sata ostadoh u bolnici. Primig nesto protiv zgrusavanja krvi, tetanus i infuziju monitola. Imam jos dve, kao da sam iz rata ispao. Kazu imao si potres mozga. Nadam se da necu umreti!

E sad kad razmislim malo bolje, ovo BJB NS mi sredise motor a nisu ga ofarbali i ispolirali. Pa jel to domace vaspitanje????

U svakom slucaju leto ide a Valjevo nije daleko, a mlada jaga je tu-samo napred, a ima i piva!

Poz

post-2380-12879027488794_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

I Grof je bio da pomogne,

a evo slika sa mađaricom  ;) ;)

Nek si ti nama OK...  ;D

Jest vas lijepo vidjeti, samo da nije nemio povod.Vlado sretan oporavak i Crash Pad-ove odmah stavljaj na motor. ;):D

• Zainteresovan, 434 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Mislim da nikad necu shvatiti sta se desilo. Mozda sam se okliznuo a mozda me je i taxi udario, i ima ostecenje na taxiju, ali na motoru nema nigde udarca od taxija?

U svakom slucaju ja kriv.

• Drug član, 1092 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE

Kako kaže nek si živ i zdrav...A u NS BJBikers ekipu nisam ni sumnjao ;)...a ne mogu da ne primetim MTR kacigu koja je sačuvala glavu.I meni je jedna MTR tako spasila skalp...slika nije neka ali se vidi koliko je izgrebano...

MTRs6damage.jpg

Mada juče sam malo više bio na dva točka i sreo sam preko deset motorista i po običaju svakoga pozdravim ali dali je juče nešto bilo u vazduhu ili sam ja bio nevidljiv ali ni jedan nije odpozdravio....  ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja