scuba 15 Napisano April 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma dal ima ovakva tema pa zato pitam ovde. Klizam se po sedistu ko po ledu. Sta da mu radim osim da menjam sediste? Imam na pantalonama neki gumasti materijal na dupetu ali na jednom sedistu se ne kliza a na drugom se klizam. Kako da doakam ovom sto se kliza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano April 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami nije naivno...naročito pri kočenju i ubrzavanju...presvlačenje sedišta bi rešilo problem, ali šteta takvog rariteta? Menjaj pantalone ili našij komad gume u obliku srculenceta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 3, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tapaciraj to klizavo sediste materijalom kao sto je na onom sto se ne kliza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma na kraju ce da padne presvlacenje, nego me zanima imal nesto manje radikalno. Imam na pantalonama to nesto gumasto al me zanimlje dal ima da se kupi neki sprej da se ne kliza ili da ga perem ili da ga ne perem... mislim, doci cu mu ja glave kad tad. Pitam za vasa iskustva da ne izmišljam toplu vodu ako je neko vec ukljucivao bojler ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Louis katalogu na strani 1062 do 1064 predlog resenja! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ga dobro operes. Mozda je neko ranije mazao neko zastitno sredstvo po sedistu, pa se sad desava to sto se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Bobanu iz Zemuna resice ti problem (nick-Boban Zemun) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Izgrebi zadnjicu da bude rapava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zalepi cicak traku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 6, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zalepi smirglu ;D ;D ;D Probaj da ga dobro operes. Mozda je neko ranije mazao neko zastitno sredstvo po sedistu, pa se sad desava to sto se desava. NEEEEEEEEEEEEEEE to njemu da govoris... vec je skinuo lak kolko ga pere, ako nastavi skinuce i boju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 6, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan manje vozi napaljene devojke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano April 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mijenjaj pantole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...