Jump to content

Moto Zajednica

Kako sam se zaljubio u MOTOCIKLIZAM....?????

Recommended Posts

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Hahaha ala sam se nasao u ovoj prici. Ja sam kao klinac imao veliku zelju da imam Automatik. Ali moja keva je bila veliki protivnik mojih ideja. Moji prijatelji su imali Zolje i ja sam neke popravljao i cackao ali svoju nisam imao. Ocaja sa velikom zeljom i ljubavlju kupio sam ram sa blokom i jos nekim delovima i resio sam da sam sebi sklopim motocikl. Treba reci da mi je keva branila da cak i sednem sa nekim na motoHr. Ipak ja sam nastavio rad na motoru ( 14 godina ) i kada sam trebao ici na casove engleskog ja sam odlazio kod prijatelja u garazu de sam ja sklapao zolju a on apn...nisam imao para a sve sam krio od roditelja. Uzimao sam pare za exkurziju ( svercovao se ) i sve sam to ulagao u zoljicu. Sklapao sam ja to sigurno godinu dana samostalno bez icije pomoci. Mnogo puta nije radila kako treba ali je svanuo i dan kada je dobro radila.KAKAV SRECAN TRENUTAK. Zatim sam vozio zolju dve godine a matorci mi to nisu znali....???? Kada sam im konacno rekao da mi nemogu zabraniti da vozim i da imam zolju nasli su se u cudu. Posle je stigao APN, BT50 CEVASTI ELEKTONIC, CTX, pa BT sa E 90 ( pravi motor )...a sa 18 godina sam kupio neispravnu HONDU CB250 ( mali BOLL DOR )

Nije bila ispravna i ceo grad je zeleo da je kupi ali sam je ipak kupio ja...( prodao sve iz kuce a i curine kuce ) Kada sam ga doneo pred vrata stana odmah sm ga rastavio...preskocio je po stoti put glava mu je ranije bila budzena i varena i nije bas lepo izgledala....vidim ja da mi trebaju dva ventila i lanac...dam ja gas odem u Beograd kod stankare a on mi je tamo prepotentno rekao da da znam je mozes da skratis od boll dora 900 ali to ja tako neradim...ali vi tamo u Novom Sadu sve mozete?????????  ( znao sam ja to i bez njegove price ) bilo kako bilo doneo je on meni ta dva ventila a ja sam mu se srecan zahvalio i platio ih 20 DM...Krenuo sam za N.S i kada sam uleteo u kucu uzeo sam pasos i seo u kola i burazer me je odveo za Rumu na voz.....Voz za Trst je vec bio krenuo iz Beograda a ja sam ga u Rumi stigao....ujutru sam bio u Trstu ( imao sam samo lanac bregaste u rancu i dve litre mleka i par sendvica ) obisao sam radnje odmah i u poslednjoj ( debon )kada sam usao i pokazao.covek je pogledao i rekao ....hmmm mozda????? otisao je on u magacin i nije ga bilo neko vreme a meni nije bilo dobro od tog teskog iscekivanja...on se pojavio i drzao je je kavasakijevu kesicu u rukama...i rekao je SLUSAJ SINKO tvoj ima 104 karike a ovaj ima 140 moras ga skratiti za 36......ZNAO SAM JA DOBRO DA MOJ IMA 104..pitao sam ga koliko kosta ??? 71000 lira ja sam izvadio 100dm i dao mu presrecan.......

Kada sam izasao na ulicu iz radnje zeleo sam da sam pored motocikla i nisam mogao cekati voz da krene nazad za beograd ( tek u 23h ) i krenuo sam autu stopom kuci i bio sam kuci u 24h

Sutradan je taj motocikl sklopljen i bio je to NAJSRECNIJI MOMENAT.........a moj prijtelj bajker koji je izasao na zvuk mog motocikla na prozor i video mene kako sam se zaustavio nije mogao da veruje da sam za 48h bio u SEDLU. a ja sam mu ponosno rekao PRIJATELJU JAPANSKI MOTOCIKL SE UGNJEZDIO U MOJU KUCU...i dao sam gas...........

Posle sam sa tom hondicom ja i cura otisao u Split , Hvar, Brac Split, Rjeka ( Grobnik ) Rovin, Rabac Umag itd itd.........treba reci da mi keva ni tada nije dala da idem motociklom ali sam je ja ubedio da ce motocikl ici vozom ( laz vec je bio spakovan u garazi kod moje cure ) i onu su me cak ispratili na stanicu i ja sam usao u voz a izasao na drugu stranu i vratio se kod cure a zatim sam u ponoc osedlao motocikl i krenuo na put preko PETLJE..na petlji je bilo ludilo i bilo je jako puno mase svi su me oni pozdravili i pozeleli sretan put..........HVALA IM........

Izvinjavam se sto ovu moju pricu stavljam pod ovaj naslov iako sam odgovorio na slicnu.

Nov sam na stranici i nesnalazim se bas najbolje....bice bolje...nemojte mi zameriti.............POZDRAV SVIMA KOLIKO VAS IMA

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ovo je vec drugo predstavljanje za par dana od koga ti stvarno nesto zaigra pored srca!

Dobrodosao i svaka cast na poduhvatima!!! :)

Nek je srece da tvoji poduhvati u buduce budu vise u sedlu, a manje pored masine!

Srecno!

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Ja retko kad pozdravljam, jer ljudi to onako ofrlje urade. Ovo tvoje je da se covek zamisli. Dobrodosao  ;D

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Nemam obicaj da citam predstavljanja, i ovo sam otvorio slucajno i ni momenta se nisam pokajao ...

Dobro dosao i nadam se da cemo se i upoznati....

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Izvinjavam se sto ovu moju pricu stavljam pod ovaj naslov iako sam odgovorio na slicnu.

Nov sam na stranici i nesnalazim se bas najbolje....bice bolje...nemojte mi zameriti.............POZDRAV SVIMA KOLIKO VAS IMA

Hehehehehe KAMO SRECE da se bar 2% njih registuje kao ti. Ne brini se sa zadovoljstvom sam prochitao tvoju malu prichicu i u zdravlje da se vozish!!!!

• Drug član, 1958 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Ima jedna tema na forumu ''Ko je po vama pravi bajker''. Ja bi rekao da si to ti. Dobrodosao i puno lepih km.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja