Pablo 1851 Napisano Septembar 1, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo, Stefan je napisao tekst o svom skuteru, pa navalite... Komentari? Hvala Stefane! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Septembar 1, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema na chemu, ali nisam znao da je to za sajt, ukoliko hoces, mogu da napisem detaljnije......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 1, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa naravski da je za sajt, jok nego za Dnevnik :wink: svejedno, tekstic je ful korektan ! pozz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Septembar 1, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislio sam cisto ovako za forum, ali nema veze sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 2, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislio sam cisto ovako za forum' date=' ali nema veze sad... [/quote'] Pa i jeste za forum :x a forum je na sajtu, Nego oduvek me je zanimalo koliko koštaju ti kit-ovi za nasviravanje scootera, ukupno, i pošto je po stavkama... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Septembar 3, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi za koji skuter... Nov kit koji sam ja stavio nije bio obican malossi nego MHR Replica, koji je dosta ,,jaci'' od gusenog ili obicnog kita Pravljen je od neke vrste aluminijuma i kosta oko 260e (za fight-a) samo klip i cilindar. Onda sam stavio drugi variomat-oko 30e Multivar-40e Aupuh ZX-130e Karburator- 40e (del orto 17.5)... Pa ti sad izracunaj... Mnogo se vise isplati kupiti jaci motor nego budziti 50ccm, ali ko voli.......... P.S. @Pablo, mogao si da stavis slike mog fight-a, al nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 3, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljao sam :shock: da su cifre beyond pameti, pa kad sve sabereš, èoveèe, mislim scooter + budzenje + održavanje dobiješ cifru od jednog mnogo ozbiljnog motora preko 100 ks ... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 3, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nisu cifre bas beyond pameti ako se ja dobro secam klipnjaca za moju bivsu Apriliu AF1 125 (ista masina kao i stariji RS125) je bila 250 maraka u to vreme a za cilindar nisam smeo ni da pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.bre 0 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio sf2 u jesen 2003 (na van sezonskom popustu od 500e + shlem). Bukvalno sam ga isterao iz salona! Posto mi je to prvi motor bio sam odusevljen, ali... posto sam skontao da me svi ostavljaju u gradu oterao sam ga do prijatelja koji budzi velike motore. Po njegovoj prici zakljucio sam da uz ulaganje od 200 - 300e (skidanje blokade i menjanje izduvne grane + par podesavanja sta god too znacilo) moze da ide preko stotke sto je za moje godine bilo i previse !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 26, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan ...moze da ide preko stotke sto je za moje godine.... I tockove od 13 cola.. definitivno previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 26, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ma ekstra dobra stvar za one koji vole da se zezaju sto da ne + netreba A ali treba biti obazriv u svakom slucaju guma su premalene a da moze da se kupi jace i brze moze ali car budjenja i friziranja nije u tome... lepo u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...