Jump to content

Moto Zajednica

PROFILER Novi clan :)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 655 postova

Pozdrav svima, ukratko tek ove godine sam poceo da se zanimam za ovu tematiku tj.dvotockase, jos uvek nemam motor niti sam ga imao, (skutere ne racunam u motore :D ) ali nadam se da ce se to uskoro promeniti. Voleo bih da moj prvi motor bude neki iz klase "supersport" 600cc (R6, CBR600RR, GSXR600, GSX750...) ali sve zavisi od finansija jer koliko vidim oni su poprilicno skupi. Inace zivim u Beogradu, 80-o sam godiste.

Trenutno sam u fazi da citam sve sto ima na forumu kako bih barem neke osnovne stvari naucio.

Citajuci rubriku putovanja bio sam blago receno odusevljen. Pa vama nikada nije dosadno :D . Uvek se nesto desava a i koliko vidim svi ste uvek raspolozeni za upoznavanje novih ljudi, zezanje i sve sto ide uz to...

Jako me raduje sama pomisao da cu i ja verovatno uskoro biti u mogucnosti da vam se pridruzim na raznoraznim putovanjima.

E sad, procitao sam i skoro celu Crnu hroniku na sajtu :cry: , i iskreno, pojedinim komentarima ste me vise uplasili kao vozaca automobila nego kao buduceg vozaca motora (hteo bih da napomenem da imam C i E kategoriju kao i da sam vozio vozila iz tih kategorija i odlicno shvatam vaznost retrovizora i sl.). Pod ovim mislim da mozda malo nepravedno opravdavate velike brzine. Vozaca ima svakakvih i medju vozacima automobila i medju bajkerima. Svoj licni auto imam od svoje 18-te i presao sam jako puno kilometara s'obzirom na moje godine i bez obzira sto nemam nikakvog iskustva u voznji motora mislim da je najcesci uzrok tragedija upravo velika brzina (to je jos veci problem kod bajkera jer svi znamo da malo jaci motor za tili cas ide 200 km/h i vise) tako da bih ja licno malo vise ipak u crnoj hronici apelovao na smanjenje brzine. Ipak svako ko' vozi preko 120 km/h po gradu mora da racuna da su mu sanse da stigne do cilja 50/50.

Nadam se da me necete pogresno shvatiti zbog ovoga sto sam napisao ali kao i vama i meni je zao svih tih ljudi koji stradaju a misim da je ipak velika brzina jedan od najcescih krivaca.

Skoro sam u Blicu procitao da je bilo neke price o mogucoj izgradnji staze ili ti piste gde bi bajkeri mogli bez straha da se opuste i uzivaju u snazi svojih masina. To bi po meni bio jedan ogroman, ali zaista ogroman pomak u sprecavanju ovakvih tragedija.

Malo sam se vise raspricao ali eto stvarno mi se svidela koncepcija cele price oko foruma pa sam hteo da iznesem sve svoje uriske.

Veliki pozdrav za sve bajkere (moje buduce kolege) nadam se!!! :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

pozdrav i dobrodosao

a sto se tice tvojeg misljenja niko nema da se ljuti posto svako ima pravo na svoje misljenje

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Dobrodosao sokole! Davno nije bilo ovakvog predstavljanja, svaka cast! 8)

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Dobrodosao sokole! Davno nije bilo ovakvog predstavljanja' date=' svaka cast! 8)[/quote'] Dobrodošao PROFILER!!! Po meni NAJLEPŠE predstavljanje do sada i skroz pogodjena poenta! Za ovaj gest imaš gratis BJB majicu, prvi put kad se vidimo! :wink:

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Pozdrav Profiler-u! :)

ps.Uskoro stizze zima, i kao shto svi znaju, "zatishje" moto zzivota...ALI...mi nastavljamo nashe druzzenje preko sajta ali i svake subote uveche po sat vremena se sastanemo u caffe SOLO-u i odrzzimo grupnu terapiju, gde se drzzimo za ruke i mislimo pozitivno...i uz zapaljenu vatricu pripovedamo priche iz davnina!

Naravno i ti si pozvan na seansu! Javi se 0780 310310 :idea:

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Dobrodosao! Super predstavljanje :)

Al sto nisi to odmah lepo napisao tokom registrovanja? Ajd oprosticemo ti...

• Zainteresovan, 655 postova

Hvala svima na ovako lepoj dobrodoslici :D .

@Dexter

Sto se tice majice sa zadovoljstvom cu je nositi cim je budem imao. :wink:

@YOman

Jako bih voleo da mogu da dodjem i da se druzim sa vama, ali sam iz Beograda i jako puno radim (mislim mora neka masina da se zavrsi za sledecu sezonu :wink: ) ali u svakom slucaju hvala na pozivu a siguran sam da ce biti prilike i za te grupne terapije.

@Evil_Zo

Uf, sto se tebe tice...citajuci onu tvoju temu u kojoj opisujes cekanje tvoje Yamahice...sta reci, to si opisao na takav nacin da sam skoro otisao u prvu banku po kredit pa po makinu :D . Evo da iskoristim priliku da ti pozelim puno, puno bezbednih kilometara i da posetite puno lepih mesta zajedno.

Jos jedno hvala svima na dobrodoslici.

Pozz

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja