Disko Nindža 10458 Napisano Mart 31, 2009 Hronični Motociklopata, 7311 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji Bajkeri pomagajte!! Imam Suzuki GS 500E 1994 god. sa blokadom na 34 KS , a da bi se otarasio te blokade moram da menjam dizne i gume izmedju karburatora i glave cilindra, pa me zanima GDE mogu da nabavim te dizne i gume od "otvorene" vezije koja ima 48 KS, moze i polovno, nije bitno-samo da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi lemilicu pa ih samo prosiri ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan potrazi po forumu ima neko je rekao (ne znam ko bese), sta ti sve treba, cini mi se da ujedno i on to radi... valjda sam pomogao ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10458 Napisano April 1, 2009 Hronični Motociklopata, 7311 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koooo?? Seti seee! pliz :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa prosiri rupe na gumama....mozda nisu dizne manje...kog mene na gsx 500 je prigusenje bilo na izduvnim granama samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 1, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25025.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan druze neznam kako je na tvom motoru kod mene su samo bile podloske unutra sa manjim promerom rupe koje sam ja povadio i na karbovima su iste dizne kao za 48 konja,samo sam ih posle ustelovao.a zasto menjas glavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto mislim da su (kao sto je kolega dex357 rekao) samo podloske u pitanju!? Evo ti page,pa pogledaj.http://www.tlo-bikeshop.de/product_info.php/products_id/10880/cPath/433_454/suzuki-ab-500-ccm/drosselsatz-auf-25-kw.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan e da zaboravih malopre na nekim modelima postoji i suzenje u izduvnom sistemu,tacnije u grani ali to mozes proveriti samo skidanjem grane :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...