Jump to content

Moto Zajednica

MK MUŽLJA - 1. MOTO SKUP - 07.08.09. avgust 2009

Recommended Posts

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983.

LA Moto? Pa naravno!

Pozdravlja Vas jedan od onih sa Divcibara.

Za La Moto nisam ni sumnjao! Pozdrav ekipi.

Inače da vas obavestim da su Maratonci Doboj nezvanično otvorili moto skup u petak 31.07. jer nisu mogli da dočekaju zakazan datum otvaranja. Tako da smo u subotu morali da napravimo mini skup u mom dvorištu! Ako raspoloženje na skupu bude kao u subotu, provod će da bude zagarantovan!!!!

Pozdrav svima, očekujemo vas!!!

p.s. U subotu oko 13 h iznenađenje!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250

e aj sad mi objasnite ovo ? koji klub sad pravi skup i muzlji ? onaj od prosle godine ili neki novi      ?

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 F3

e aj sad mi objasnite ovo ? koji klub sad pravi skup i muzlji ? onaj od prosle godine ili neki novi       ?

Ovo je potpuno nov Klub...jeste ima ljudi koji su napustili Road Flyers i oni su osnovali ovaj nov...tako da jos jednom na glasavam cisto da nebi bilo zabune.. ima 2 Moto kluba... ima bas pod nazivom MK MUZLJA, i MK ROAD FLYERS.... MK MUZLJA ODRZAVA SUSRET 07,08,09, a MK ROAD FLYERS(ovo je onaj stari klub gde ste bili i prsole godine) 20,21,22,23...pozz svima.. :)

• U prolazu, 59 postova

Kao da je sad to bitno ko organizuje :D :D :D

U potpunosti se slažem sa tobom! I smatram da ljudi iz drugog kluba nemaju razloga za brigu, a vidim da su se zdušno zdali da objasne situaciju. Tradiciju i renome njihovog kluba sigurno ne može da ugrozi skup u organizaciji našeg. S druge strane, iz naslova ali i iz postova se jasno da zaključiti ko, šta i kad pravi.

No, vratimo se susretu. Četvrtak je tu, i kako sve izgleda, organizovaćemo bajkerske igre u blatu!  :D Jedino mogu da poručim kiši da će džaba padati, raspoloženje neće pokvariti!!!

Vidimo se!

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 600 F2

Auuuuu...baš će poslužiti vreme :-\!!!

Jbg...šteta..... al valjda će stati do večeras!

Ako ne posećenost može da bude veća samo ako je upad free (kao u Elemiru, nakraju su sve puštali free).

• U prolazu, 59 postova

Koje vreme ??  :P

Ništa nas ne može sprečiti da se valjano provedemo. Juče je bilo full, iako smo morali da pomerimo koncert sa glavnog stage-a ispod terase Biker-a.

Samo napred, nismo mi od šećera!

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Ja bio u petak i sve mi se svidelo osim jedne stvari,ali o tome cu kasnije.Mesto je super,celo ogradjeno ogradom,svirke su bile odlicne,dosta sankova sa picem i dobra poseta sa obzirom kakvo je bilo u petak.E sad ona jedna stvar koja srecu kvari.U petak smo dosli nas petoro kolima ulazimo i cena ulaza za pesake 300 dindzi dobro ok,platili,dobili narukvice super se proveli.Sutradan drugar i ja dosli motor i pitamo jel mozemo da udjemo motorom bili smo juce pokazemo narukvice,a na ulazu nam kazu to su narukvice od juce danas opet po 300 dindzi.Mi se pogledali,seli na motor i otisli.Neko ce reci sad 300 dindzi nije nista i slazem se,ali devojka i ja petak 600+subota 600 nije malo.Da ne kazem da smo u petak popili jednu manju cisternu piva i pojeli po pljesku tako da mi ovo dodje kao najskuplji susret na kojem sam bio.Znam da je za motore ulaz bio 400 dindzi za sve dane i to je skroz ok,ali sa obzirom da cela Muzlja zivi za susret i da je u petak bilo bilo vise pesaka nego motorista mislim da je cena ulaznica za pesake bila preterana.

Pozdrav

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125ccm

Skup je bio odličan, svirke su bile super. Ali naše putovanje do Mužlje je za pamćenje. Dogovorili smo se drugar i ja da krenemo u petak oko šest sati iz Kovačice za Mužlju. Čim smo izašli iz Kovačice počela je kiša i to provala oblaka, a mi bez kišnog odela, samo kaciga, jakna, farmerke patike, ali mi smo nastavili naš put do Mužlje jer takvo se ne propušta. Pokisli smo totalno. Kad smo stigli u Mužlju na ulazu nas pitaju dali smo pokisli, a nama iz rukava curi voda ko iz česme. Posltavili smo šator, ali sve nam je bilo mokro jer sam ja one prekrivače držao u torbi. Na svu sreću da smo uzeli rezervnu odeću. Ali i to smo preživeli, makar smo se preko noći smrzli. Važno je da smo mi tamo stigli i lepo se proveli. Sada smesta kupujem kišno odelo, vreće za spavanje i dušek. Sve u svemu bilo je lepo, jedina zamerka što nije bilo WC-a.

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT

Skup je bio odličan, svirke su bile super. Ali naše putovanje do Mužlje je za pamćenje. Dogovorili smo se drugar i ja da krenemo u petak oko šest sati iz Kovačice za Mužlju. Čim smo izašli iz Kovačice počela je kiša i to provala oblaka, a mi bez kišnog odela, samo kaciga, jakna, farmerke patike, ali mi smo nastavili naš put do Mužlje jer takvo se ne propušta. Pokisli smo totalno. Kad smo stigli u Mužlju na ulazu nas pitaju dali smo pokisli, a nama iz rukava curi voda ko iz česme. Posltavili smo šator, ali sve nam je bilo mokro jer sam ja one prekrivače držao u torbi. Na svu sreću da smo uzeli rezervnu odeću. Ali i to smo preživeli, makar smo se preko noći smrzli. Važno je da smo mi tamo stigli i lepo se proveli. Sada smesta kupujem kišno odelo, vreće za spavanje i dušek. Sve u svemu bilo je lepo, jedina zamerka što nije bilo WC-a.

Bila četiri "plastična" WC-a, čista.

Odlična organizacija, vidimo se dogodine!

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: VN15

MK LA Moto bio prisutan od cetvrtka do nedelje. Zelimo da se zahvalimo domacinima, lepo smo se proveli, steta je ovakav skup propustiti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja