motoras 195 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je pomoc u pronalazenju dela koji se nalazi na klackalici od usisnog ventila za Suzuki GSXF750 1994 godista.Inace deo je potreban jednom mom drugaru.Preporucio sam mu da ode na ovaj sajt da se registruje i sigurno dobiti pomoc u pronalazenju dela,a stos je u tome sto on nema internet pa je zamolio mene ako mogu da mu to pronadjem, taj deo sluzi za stelovanje ventila.Ustvari taj deo je jedan mali srafic uz pomocu koga se steluje ventil,a problem je sto se navoj na tom delu izlizao pa sada ventil nemoze da se nasteluje kako treba.Bio je kod nekoliko strugara i niko to nemoze da mu napravi.Hvala u naprapred svima na bilo kakvom kontaktu ko to ima da proda bio deo nov ili polovan.Hvala jos jedanput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo strugar ne moze da napravi ??? Verovatno je i klackalica dobro istrosena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo strugar ne moze da napravi ??? Verovatno je i klackalica dobro istrosena bili u Novom Sadu kod cubike i nemoze da tapravi posto je to jako sitan deo pa nema cime da ga uvati,a deo bas prosto izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda pasuje od nekog auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Daj korak i precnik navoja? Seru da ne mogu,pa ja bibrusilicom uspeo da ga napravim od obicnog srafa tih dimenzija :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo strugar ne moze da napravi ??? Verovatno je i klackalica dobro istrosena bili u Novom Sadu kod cubike i nemoze da tapravi posto je to jako sitan deo pa nema cime da ga uvati,a deo bas prosto izgleda pa potrazite mali strug ili idi do auto otpada pa previte neki od auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je pomoc u pronalazenju dela koji se nalazi na klackalici od usisnog ventila za Suzuki GSXF750 1994 godista.Inace deo je potreban jednom mom drugaru.Preporucio sam mu da ode na ovaj sajt da se registruje i sigurno dobiti pomoc u pronalazenju dela,a stos je u tome sto on nema internet pa je zamolio mene ako mogu da mu to pronadjem, taj deo sluzi za stelovanje ventila.Ustvari taj deo je jedan mali srafic uz pomocu koga se steluje ventil,a problem je sto se navoj na tom delu izlizao pa sada ventil nemoze da se nasteluje kako treba.Bio je kod nekoliko strugara i niko to nemoze da mu napravi.Hvala u naprapred svima na bilo kakvom kontaktu ko to ima da proda bio deo nov ili polovan.Hvala jos jedanput. pogledacu ujutru mislim da ima ja ! Deo nije tesko strugarski napraviti ali je problem sto stel sraf u ovoj varijanto mora da bude okaljen I TVRD DO .... ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan debljina srafa je 5mm duzina 18,5mm celog duzina navoja je 15mm a onaj deo sto nema navoj je 3,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan da ,to je jako bitno da bude dobro okaljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja...062/199-34-91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja...062/199-34-91 uspeli smo da nadjemo po ceni od pet eura i drug danas montira. Hvalavam svima sto ste se trudili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...