Vlada GS 190 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, neradi mi kilometar sat. Bio sam kod majstora i rekao mi je da mi je sajla u redu, ali da se pojelo nesto plasticno u tocku, kosta 20 evra. Ima li nesto jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Mart 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako je 20 evra, trči i kupuj ;D Izgleda ti je crkao plastični pinjon, potrošni deo...ja ga kupio za svog TA u Hondinoj prodavnici u Triše Keclerovića, cena oko 2300 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista jeftinije, to je boljka mnogih Afrika, Transalpova i Dominatora. Uz malo srece, zamenices samo taj zupcanik. Cena u Nemackoj je oko 25e, ali pre nego nazoves Saleta iz Trstenika, proveri da ga nemaju na stanju u CentruS - povremeno imaju i to jeftinije nego u Nemackoj. Arakis i Benjamin su ga nedavno tamo nabavili za oko 2000 din. Ako ne budes imao srece, moraces da nabavis kompletan pinjon koji je u Nemackoj oko 90e, bez poreza. Ja sam recimo to morao da uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj africi je deformisana podloska (sajbna) u tocku na koju se plasticni zupcanik naslanja i biva pogonjen. Ako neko ima novu ili polovnu od Domija, TA ili AT, cijenio bih da se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Mart 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A napraviš drugu šajbnu, ako je to ona sa ispustima koja pogoni plastični zupčanik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj africi je deformisana podloska (sajbna) u tocku na koju se plasticni zupcanik naslanja i biva pogonjen. Ako neko ima novu ili polovnu od Domija, TA ili AT, cijenio bih da se javi Zasto ne pozajmis od nekoga ko ima RD07 i odneses kod dobrog bravara - mislim da je nije tesko napraviti. Cak i da se kupi nova, ne verujem da je vise od 10-tak evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Najradije bih kupio, ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najradije bih kupio, ako neko ima. Sale Trstenik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Najradije bih kupio, ako neko ima. Sale Trstenik. Hvala Lalajko, pokusacu. 3T racing nije imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na starom transalpu pukao kraj sajle sto ulazi u pinjon, unaj U kraj. Pa sam samo sajlu menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pomazite braco, tamo gde su mi obecali za 2Oevra, od toga nema nista, i jel moze to da se skine a da ne skidam tocak??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, ja sam taj deo kupio u 3T racing. Bio je cini mi se 25 evra. I moras da skines tocak, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neku adresu, telefon, bilo sta? Ne znam gde je taj, 3Tracing.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Tu je sve: www.3t-racing.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Mart 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, pošto si iz Bgd, valjda je logičnije da odeš u Centar S i kupiš to za 2380 dinara? CENTAR S Adresa: Triše Kaclerovića 24 Telefon: 011/3970-350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam zvao i rade od 9- 17.00. Ako to sutra nadjem, imas pice (lepo procitaj), na Uscu. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 4, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre se vratio sa voznje, i ne radi mi brzinomer. Skinem puz, i naravno ova plastika u puzu je potrosena. Jel moze neko da mi kaze kako da proverim da nije otisao ceo puz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano April 4, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Opereš unutrašnjost kućišta, gurneš neki šrafciger tamo gde je bila sajla i polako vrtiš puž. Ako je on u redu, navoji čitavi i neoštećeni i lepo i lako se vrti onda je puž u redu. Tako je i ceo sklop napravljen da se potroši plastični pinjon (u "Centru S" je oko 2500 dinara) a da puž ostane čitav. Na kraju, dobro podmaži tovatnom mašću i puž i pinjon ali ne previše da ne curi napolje kad se zagreje u vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cateye Velo 8, oko 1000din, ima ga na buvljaku, nikad nece crci, meri trenutnu, maximalnu, prosecnu brzinu, vreme puta, kilometrazu, razdaljinu, cak i kol`ko kalorija bi potrosio da pedalas... ;D ;D ;D Ima i sat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kako da izvadim ovaj deo sto se okrece iz puza, jer mislim da su se zabili plasticni komadici u njega , pa se sad i ne okrece. Na slici ovo levo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...