andrejp 24 Napisano Octobar 17, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nego Andrej, navikao si li se na besnu mashinu Jesam brate rodjeni, samo sto kako bih pojacao uzivanje u performansama koristim sledeci recept: jedan dan schwaler-gas u Passatu TDI, da se felne vrte laganeze, znas ono - muzika, 90-60-90 na suvozackom mestu lagano raskopcane odece i tako to a onda sutradan oprema, Strom i full throttle :wink: Mada to ovi sto peglaju Alfe do Novog Sada 235 km/h i postuju slike sa granice ne razumeju, ne shvataju, ne kontaju da nije sve u brzini - ima nesto i u obrtnom momentu :wink: Ali dobro, TDI razlikuje muskarce od decaka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan TDI razlikuje muskarce od decaka Phaaaaaaa!!! Ali kad mi ovako pocne dan, nista vise ne moze da me iznervira!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha.... bušši...xaxax...bušiii...xaxaxxxa...bušiiii (Ispravljeno.....) Vas 2 ko pas i macka Ako, to daje specijalan sharm nashem forumu. T oje Andrew hteo da se pohvali da je opravio pasata, i da su velike rupe pa ne sme preko 70km/h a da je tdi masina jer je jeftinija chorba...sve ima svoje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 18, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ej momci (a narocito devojke) Hvala puno na dobrodoslici' date=' ovoj sada i jos jednom onoj od pre 5 meseci na cro-scg grani [/quote'] Kad te budemo sledetji put dochekivali na chemu tjesh se dovesti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :roll: hmmmm.nadam se na pameli........ :baeh: a ovaj naked BMW me strasno pali....ehhh kad bi ga samo jos pravili u TDI varijanti, naravno crveno T i D i IIIIIIIIIIIIII :baeh: :baeh: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj naked BMW me strasno pali....ehhh kad bi ga samo jos pravili u TDI varijanti' date=' naravno crveno T i D i IIIIIIIIIIIIII :baeh: :baeh:[/quote'] eee to je moj najbolji drugar!!! :mrgreen: kako smo se zavestali kad smo bili klinci: NIKAD DIZEL, NIKAD RUZNE RIBE!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan NIKAD DIZEL' date=' NIKAD RUZNE RIBE!![/quote'] Od biraca nema j__aca! I ruzne ribe vole trebaju ljubav! Kad debeljuca dozivi orgazam to je brate kao zemljotres s lavinom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan a znachi idejni vodja i vrhovni poglavar strom sekte je izashao iz senke. dobrodosaho meDj obichan svet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Beauty is in the eye of the beholder BOLJE DA LJULJA NEGO DA ZULJA..... MADA SE JA UGLAVNOM UVEK NAZULJAM :baeh: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 18, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Hahahaha.... bušši...xaxax...bušiii...xaxaxxxa...bušiiii (Balkan Express) Zar ovo nije Ko to tamo peva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 18, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je Andrew hteo da se pohvali da je opravio pasata, i da su velike rupe pa ne sme preko 70km/h a da je tdi masina jer je jeftinija chorba...sve ima svoje Naravno! Da objasnim onima koji jos zive u zabludi da je benzin gorivo (a nije, nego je fizicka mera - brzina isticanja novca u sekundi, tj 1 NZinBe=din/sec) posedovanje i voznja TDI masine je kao sedenje za stolom na cajanci kod Ludog Sesirdzije u Zemlji Cuda: kad popijes svoje, samo se pomeris na sledece mesto i sve je u redu Ma sta ja objasnjavam, ovi Alfisti pojma nemaju, samo kupju nove pneumatike (Djuro don`t say a word ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Hahahaha.... bušši...xaxax...bušiii...xaxaxxxa...bušiiii (Balkan Express) Zar ovo nije Ko to tamo peva? Jeste:) U pravu si, lapsus. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan NIKAD DIZEL' date=' NIKAD RUZNE RIBE!![/quote'] Od biraca nema j__aca! I ruzne ribe vole trebaju ljubav! Kad debeljuca dozivi orgazam to je brate kao zemljotres s lavinom! Evo ja na pragu 33. godine i nikad nisam vozio dizel (u stvari, uvalili mi sluzbeni passat B6 TDI, sva sreca najjaci model, pa nekako prezivljavam) i furam iskljucivo sa manekenkama :mrgreen: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma da , kakve bre ruzne ribe. Biras samo dobre ribe Ja sam *ebac emotivac nisam *ebac presretac, a ruzne ne mogu da vidim u horizontali, ...a sto se tice dizela koga sam kupio pre 10 ak dana, vratio sam ga nakon 3 dana vlasnici..hvala lepo. Grejaci, kompresija, oce pali, nece pali..... ma pali Slazem se u svemu sa strominim svedocima iako ste sektassi. Ali...uvek ima jedno ali...moj pajtos godinama uvozi 1 te isti model Mercedesa, buljavi CDI 270, - `99, `00, `01, 2002. Znaci vrh vrhova je auto. Dizel pa sta! Mama od kola! Neunistiv! Kida. Fenomenalan. Ne osecas da je dizel. E tu se oni priblizavaju po performansama, cak se ne bih 2 sekunde razmisljao izmedju istog modela benzinca koji koda corbu i nesto jace kida po asvaltu...zanemarljivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 19, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Au al ste zasli van teme... :evil: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 19, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Lako je j.... dobru ribu. To moze svako. Da vas vidim sa nekom =P~ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Stara srpska kaze: nisi *ebo dok nisi nekom pricao !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e a da se Pablo nebi ljutio da evo i ja kao zacetnik teme odgovorim na ovaj offffffffffffff da je cena benzina za 10% veca od cene dizela i da bez obzira koliko jednog ili drugog trosis mesecno to i dalje predstavlja samo 5% tvojih primanja dali bi i tada vozio dizel.. samo aludiram na trenutnu ekonomsku situaciju u USA i dok se ovi ludi ameri ne samo uniste ja cu morati da zloupotrebim situaciju i vozim V8 a mozemo i novi topik da otvorimo pa neki linkic ovde recimo :wink: Nego jos jednom hvala na dobrodoslici u forum i ako nekom trebaju dodatne informacije o meni pitajte ......... decka sto ne ume da okaci sliku manju od 800K i voli da vozi alfu..... :nod: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Alfa Romeo :heart: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...