Jump to content

Moto Zajednica

Napala me tri ludaka

Recommended Posts

• Drug član, 1392 postova

samare ne lupam, bilo sta iz kikboksa pa ako ne prodje onda davim u parteru...

:)

kobra trazi da ti sszgo ostavi br mob pa kad te sledeci put isto bude snaslo ti skines kacigu kazes izvinite nemojte da me bijete molim vas nisam ja kriv evo sad cu da ga pozovem da se vrati i pozoves nindzu da dodje sve da ih polomi dok ti gledas i divis se texnici :P

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 247 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR

samare ne lupam, bilo sta iz kikboksa pa ako ne prodje onda davim u parteru...

kobra trazi da ti sszgo ostavi br mob pa kad te sledeci put isto bude snaslo ti skines kacigu kazes izvinite nemojte da me bijete molim vas nisam ja kriv evo sad cu da ga pozovem da se vrati i pozoves nindzu da dodje sve da ih polomi dok ti gledas i divis se texnici :P

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

Ma da napraviš se toša ,lik te malo iznabada posle  mu zategneš cirka 2soma jura za koje kakve povrede i kupiš bolji motor ;)

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Ma da napraviš se toša ,lik te malo iznabada posle  mu zategneš cirka 2soma jura za koje kakve povrede i kupiš bolji motor ;)

A to što ćeš da ležiš i vucaraš se po doktorima pitaj boga koliko - to da zaboravi za samo cca 2k jura? Nema boga...

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Cagiva Mito 125

vise ti se isplati da opljackas prodavnicu za 2k jevreja nego da te ljudi lome za te pare... skupi su lekovi u zadnje vrijeme :P

• Cuore Sportivo, 1339 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

U mom slucaju bi batinase mnogo skuplje kostalo.... Do poslednje pare bi ih jurili advokati godinama ako treba.

• Drug član, 1137 postova

ma daj gde ti zivish, nisi u USA, kakvi advokati, kakvi sudovi...

ko li je tebe tukao da mi je znati :)

mislim da postoji dobar deo ljudi koji ce pre da te ispuca nego da ti sudski daju pare i da ih zezas godinama

jos jedna stvar, kako ce tvoj advokat da nadje pocinioca?

u poslednjih par godina mislim dva puta je doslo do primene sile od strane mene ka trecem licu, trajalo je minut, i to je bio prvi i poslednji put da su me videli a i ja njih... ukoliko ne poznajes napadaca dzaba ti sud...

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Ljudi hvala za savete extra su , ali ja ipak mislim da treba biti pribran i stalozen sto je duze moguce, barem su mene tako naucili ( vojna prof. deformacija), mislim da mozes bolje da sagledas situaciju i da doneses pravu odluku. Ludacko je vreme, otkud znas ko sta nosi za pojasom.

• Drug član, 1854 postova

i nad popom ima pop. a ja necu da trosim svoje vreme i zivce na budale. izbegavam incidente kad god mogu.

kad si sateran u cosak, e to je druga prica.

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

Лудачко је време дошло, деца данас носе утоке и бомбе треба дефинитивно остати максимално миран, прибран и сталожен... Имам и ја један пример, на срећу не искушивши га на својој кожи. Испод газеле, предвече, двоја кола и по два лика у оба аута, било је ту неког пресецања дал' случајног или намерног не знам, ЛМ сувозач изађе са намером да као вербално ј... к... овим што га исекоше и попије метак у колено!!!

Не морам ником да објашњавам да се колено НЕ МОЖЕ да се "поправи"...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja