igor-gs 162 Napisano Novembar 20, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...malo klasike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Par sa terena od nedavno... Da napomenem, deda Milan je trenutno najstariji aktivni kovac u Resavi. Ima 87 godina i jos uvek radi na nacin na koji je radjeno kada je poceo da uci zanat pre 75 godina - u kovacnici nema struje-svetla-elektricnih uredjaja i sl. Metal obradjuje kovanjem i brusenjem i to iskljucivo "belegijama" odnosno rucnim turpijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Novembar 28, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka caS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 29, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Pecka patrijarshija od pre neki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 15, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan evo od mene nekih b and w fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 18, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi oko mene .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Nije li to Bane sa gvozdenom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Decembar 21, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hitman izuva sa slikama. Video sam negde (jebo me fb) neke njegove radove i samo mogu da kazem SVAKA CAST. Mnogo mi se dja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, zaista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan @Hitman Imas li neki sajt, ili kolekciju svojih slika na web-u, da pogledamo radove, jer su ove slicke vrhunske??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuu Hitmane...... mnogo su ti fenomenalne fotografije...... daj stvarno neki sajt sa svojim radovima... greota je da ovakvi radovi budu razvuceni po forumima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Za sajt ne znam,ali znam da ima na fb "Studio Indigo",i fotke su do 00,kao i Mikine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 30, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za sajt ne znam,ali znam da ima na fb "Studio Indigo",i fotke su do 00,kao i Mikine. da upravo tako ima na fb-ku (jebo nas on) ;D grupa Studio Indigo, gde postoji portfolio i Mikkin i moj .. Takodje ima i ovde neshto mojih radova .. http://www.myspace.com/trisiksti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 2757 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Za sajt ne znam,ali znam da ima na fb "Studio Indigo",i fotke su do 00,kao i Mikine. da upravo tako ima na fb-ku (jebo nas on) ;D grupa Studio Indigo, gde postoji portfolio i Mikkin i moj .. Takodje ima i ovde neshto mojih radova .. http://www.myspace.com/trisiksti B R A V O ! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PistoljNoz 0 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pogled sa kalisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ha, poznata mi ova slika... od letos kad je bila foto berza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PistoljNoz 0 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Neron kladim se da i ti imas slicnu moja samo ima manje megapixela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Odlična fotka MaRko. Mačji boks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moj grad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...