andjelo 246 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan imamo mi jos toga,starih slika .......... na slici je ujak kupio nov motor 1950g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ovako je izgledala nekad a slikacu kako sad izgleda slika je 1924g Cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Izvadio sam ih sad iz neke stare kolekcije, slikano telefonom. A ovo je sa 450D. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2273 Napisano April 17, 2009 Skuteras, 3739 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova prva sa 450d prebija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ova prva sa 450d prebija Moja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan i ova je negde 1920g gdje da nabavim takvu kacigu(adrian) i posto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan maci cici Ova mi je skroz mocna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Pa stavljamo valjda samo nase slike, nije valjda da je bitno da je slika crno bela pa da je stavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komplimentu. Na slici je moja cerka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Od-pozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan [/img]fotke su fotografisane 20 godina proslog veka.Negativ je na staklu a ne na celuloidnoj traci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan [/img]fotke su fotografisane 20 godina proslog veka.Negativ je na staklu a ne na celuloidnoj traci Ako mozes, pojasni malo. Zvuci i izgleda jako zanimljivo. Imas li toga jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 23, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan [/img]fotke su fotografisane 20 godina proslog veka.Negativ je na staklu a ne na celuloidnoj traci Ako mozes, pojasni malo. Zvuci i izgleda jako zanimljivo. Imas li toga jos? Jes' vala i mene interesuje, mislim da i srebro ima neke veze sa tim...! Deder pojasni i okaci jos koju sliku. Druga je FENOMENALNA, pogledi koji se ukrstaju, razlicita lica i po emocijama i po starosti...ma ekstra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan [/img]fotke su fotografisane 20 godina proslog veka.Negativ je na staklu a ne na celuloidnoj traci Ako mozes, pojasni malo. Zvuci i izgleda jako zanimljivo. Imas li toga jos? Jes' vala i mene interesuje, mislim da i srebro ima neke veze sa tim...! Deder pojasni i okaci jos koju sliku. Druga je FENOMENALNA, pogledi koji se ukrstaju, razlicita lica i po emocijama i po starosti...ma ekstra!! Posle tebe covek nema sta da doda. Slazem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Волим црно-бели свет фотографије, а ово ми је омиљени аутор из тог света: http://artcoup.com/ Познајем га од "раних радова" и невероватно је какву харизму и колико храбрости, лудости и жеље је у том човеку да дође у ситуацију да направи овакве фотографије. Морате признати да није лако ући међу њујоршке наркомане или гангстере, затворенике у Бразилу, скинхедсе и сличне субкултурне групе и "натерати" их да вам позирају како бисте направили фотографију... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Волим црно-бели свет фотографије, а ово ми је омиљени аутор из тог света: http://artcoup.com/ Познајем га од "раних радова" и невероватно је какву харизму и колико храбрости, лудости и жеље је у том човеку да дође у ситуацију да направи овакве фотографије. Морате признати да није лако ући међу њујоршке наркомане или гангстере, затворенике у Бразилу, скинхедсе и сличне субкултурне групе и "натерати" их да вам позирају како бисте направили фотографију... Ali „Drugs“ sekcija je... nemam reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 10, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ewo neshto od mojih poslednjih radowa, pa reko da podelim i sa wama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Jun 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, kakvi radovi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ewo neshto od mojih poslednjih radowa, pa reko da podelim i sa wama ;D Hvala na ovoj "podeli" Mislim, sta posle ovoga reci, 'sem Hitman-e CAREEEEEE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Jul 3, 2009 Ol' dirty bastard, 658 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre hitmane koji si ti profi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Hitman-eeeee.....opasni su ti radovi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...