davidoff 27 Napisano Mart 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle gde u BGD-u najjeftinije zameniti gumu? Pitao u AC Tadic cena:2400din po gumi,pitao u nekom moto servisu na putu prema visnjici cena:2000din po gumi,........dajte neke predloge!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde: http://www.vulkanizer-lesanovic.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pošto Mladenovac spada pod teritoriju Beograda- majstor Mata! A i naš je kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde: http://www.vulkanizer-lesanovic.rs/ Provericu u ponedeljak! Hvala! Jos neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1704 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 998 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pošto Mladenovac spada pod teritoriju Beograda- majstor Mata! A i naš je kolega. Neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Revolution-a (clan, to mu je nick). Kako je meni rekao jednom u poruci, cena je dosta manja od ovih koje si naveo. zz Hvala momci na brzim odgovorima stvarno ste najjaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jos neko,mozda je neko skoro menjao gume pa zna cifre!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odneo u servis preko puta 70-og bloka ( kineza). Znaci sa druge strane ulice, posle stanice autobusa. Covek mi zamenio,felnu nigde nije ogrebao. Na kraju nije hteo da naplati,jedva sam ga castio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan je po nick-om mata16v (za ovo v nisam siguran). Mislim da mu je cena oko 600 dindži, bio Arakis, neške bg, veve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti rece zloca87,odes tamo i zavrsis posao....... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odneo u servis preko puta 70-og bloka ( kineza). Znaci sa druge strane ulice, posle stanice autobusa. Covek mi zamenio,felnu nigde nije ogrebao. Na kraju nije hteo da naplati,jedva sam ga castio Odlicno! Ali kod mene treba skinuti gumu odnosno sve pre toga :auspuh,lanac,itd pa tek onda menjati! Ok otici cu tamo pa cu videti! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odneo u servis preko puta 70-og bloka ( kineza). Znaci sa druge strane ulice, posle stanice autobusa. Covek mi zamenio,felnu nigde nije ogrebao. Na kraju nije hteo da naplati,jedva sam ga castio Jel to tamo gde su oni silni servisi i perionice posle onog malog semafora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ја планирам сад први леп дан да одем до Мате у Младеновац. Сви га хвале, није скуп а мало ћу се и провозати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 29, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ја планирам сад први леп дан да одем до Мате у Младеновац. Сви га хвале, није скуп а мало ћу се и провозати Tooo! Spoj lepog i korisnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ја планирам сад први леп дан да одем до Мате у Младеновац. Сви га хвале, није скуп а мало ћу се и провозати Takodje. I meni je prednja guma na izdisaju, a imam vec kupljenu i spoljnu i unutrasnju pa cu da odem da mi zameni kad dodjem do nekih para. Taman da ga upoznam cuo sam da je OK lik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mata je genije, fenomenalan decko i jako dobar majstor. Sve preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dan pitao sam u Zark Zrenjanin sada Vojvode Supljikca 1200 dinara po gumi, zamena, blansiranje i punjenje azotom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 30, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam menjao gume kod Mate u Mladenovcu... 200 dinara zamena i 600 balansiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dan pitao sam u Zark Zrenjanin sada Vojvode Supljikca 1200 dinara po gumi, zamena, blansiranje i punjenje azotom! Kako se zove radnja,koja je tacna adresa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dan pitao sam u Zark Zrenjanin sada Vojvode Supljikca 1200 dinara po gumi, zamena, blansiranje i punjenje azotom! Kako se zove radnja,koja je tacna adresa? Vulkanizer, neznam ime. Vojvode Supljikca oko broja 11 izmedju Sredacke i Cucuk Stanine, ulica je jednosmerna od Cucuk Staninne ka Sredackoj i radnja je sa desne ( neparne strane)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u Centru S u Bolecu, dakle tamo je zamena guma najjevtinija cini mi se da rekos 540 din po gumi !!! Inace onaj njihov majstor Zvonko (jedini majstor) je odlican, ne bezi od popravki, prepravki i prilagodjavanja svih vrsta. Jedini problem je to sto je on jedini, a posla ima dosta pa treba precizirati posetu da ne bi proveli ceo dan tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dan pitao sam u Zark Zrenjanin sada Vojvode Supljikca 1200 dinara po gumi, zamena, blansiranje i punjenje azotom! Kako se zove radnja,koja je tacna adresa? Vulkanizer, neznam ime. Vojvode Supljikca oko broja 11 izmedju Sredacke i Cucuk Stanine, ulica je jednosmerna od Cucuk Staninne ka Sredackoj i radnja je sa desne ( neparne strane)! Da proverio sam kaze da ce razmisliti o o popustu, podigli su cene ali ce uraditi po staroj ceni. Ima neke "munje" i digitalno centriranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...