Mojsa 226 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno lepo vreme,idealno za voznju motora nije ni vruce ni hladno.Kad bi cele godine bilo 20 stepeni gde bi nam kraj bio.Ali da krenemo redom. Posli smo u dogovoreno vreme u 9.30h dobro poznatim putem preko Sopota i Ranilovica u Arandjelovac. Iz Arandjelovca idemo do vrha Bukulje na cuveni toranj odakle se pruza lep pogled. Pogled sa tornja Suma je puna vesnika proleca evo kako na bukulji deca voze bajseve Od jednog mestanina saznajemo da sa vrha postoji precica kroz sumu koja izlazi na 1km od garaskog jezera ,tako prateci njegova uputstva za par minuta smo vec bili na jezeru. obisli smo i bazene koji se nalaze ispod brane onda je palo i malo gusterisanje Odatle preko Gornje i Donje tresnjevice idemo ka Oplencu Tim putem ima i oko 1.5 km makadama Dolazak na Oplenac Sa Oplenca krecemo za Beograd sa jednom pauzom za kafu u nekoj kafani iza Belosavaca gde je sve uredjeno u fazonu "seoski ambijent" i stvarno je bas lepo Odatle krecemo preko Mladenovca i avalskim putem za Bg.Predjeno 210 km mapa puta Preporuka svima,koji bi se vozili a ne znaju gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast, baš lepa tura za jedan dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 28, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepi ovi krajevi gde se vozite, super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sumadija je raj za motoriste,lepi predeli,puno krivina,slab saobracaj po selima ...milina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1450 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1962 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan E zato sluze motori. Uzivancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo iskoristen subotnji suncani dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Sumadija je raj za motoriste,lepi predeli,puno krivina,slab saobracaj po selima ...milina Narocito onaj put od Kosmaja do Arandjelovca oko Ranilovica. Prosle godine su stavili svez asfalt. Milina za voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super sto ste obisli moj kraj!Zar nije prelep!Da sam ynao bar na pice da vas odvedem. Malo me cudi sto niste imali problema sa cuvarima kod mauzoleja jer je tamo zabranjeno ulaziti vozilima,ali bas vas briga. Kafana se zove Kačara a selo Beljevac,to je negde na pola puta izmedju Topole i Mladenovca.Specijalitet je jagnjetina.NADAM SE DA STE PROBALI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa primetili smo da je zabranjeno tek kad smo prosli pored spustene rampe,ali ko sad da se vraca pa da ide peske ;D a sto se tice jagnjetine nismo probali ovaj put nesto nismo imali vremena za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Probajte!Jagnjetina u onom ambijentu ima poseban ukus. A za pesacenje,ma znam sta mi pricas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...