arnyman 1729 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam neke stare teme ali ne i odgovor na pitanje, zasto se stari model i dalje prodaje? Odavno je dosao novi R6, a Americki dileri i dalje prodaju stari pod oznakom R6S. Smanji li su paletu boja i izbor opreme, ali on je i dalje u ponudi po 1500dolara manjoj ceni od novog modela. Meni je licno stari model mnogo ljepsi od ovog novog, al mi ovakav potez nije jasan ??? Evo link sa njihovog sajta, direktno poredjenje ova dva modela http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelspeccompare/500/1883/0/compare.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan zalihe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja predpostavio, ali model je u katalogu, nije to neka akcija u fazonu jos malo pa nestalo, nalazi se kao model u ponudi 2009, kolika li im je ta zaliha ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa shvatili ljudi da je stari model lepsi i da ce se vise prodavati od novog,a ne mogu da prestanu sad da proizvode nov kad su vec izbacili model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam jedini kome je stari model ljepsi, samo jel zna neko jel ga stvarno i dalje proizvode ili je to neka ogromna zaliha koja im je ostala. I zasto ga nema kod nas ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je pre reci o R6S, valjda je nastavio da se proizvodi i posle izbacivanja novog R6, ali se nudio po znacajno nizoj ceni(i dalje se tamo nudi ). Sto je vrlo lep potez a i lepsi je po meni od novog. Stvarno vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ta jama se radi kao cbrf model,meni je naprimer mnogo voskija od nove jer je ostala prednja guma 60 profil,ima mnogo bolji ulaz u krivinu nego nova ,nisu je dzaba nazvali(ostra kao zilet),eto jedina mana ako se to moze tako reci je sto nema modernu (obrnutu viljusku). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 29, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nisu zalihe . Sva 4 japanska proizvodjaca imaju razlicite palete modela za evropsko i za USA trziste . Tako se u USA prodaju neki modeli koji vec godinama nisu u ponudi za Evropu , a imaju i dosta modela koji se u Evropi nikad nisu ni prodavali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...