BLEK 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali se isplati uzimati polovna oprema, ili kupiti nova, kao naprimer iz luisa ili pola? Čini mi se da kod nas polovnu opremu poprilično znaju zacjeniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Blek.pogledaj na ovom sajtu da li ima nesto po tvojoj zelji. www.amsa.biz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan pozz Blek.pogledaj na ovom sajtu da li ima nesto po tvojoj zelji. www.amsa.biz Koje su cene ovih jakni,rukavica,itd.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 1. nova oprema 2. polovna oprema 3. bez opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ovo trece treba izbrisati - i sa spiska, a i iz glave. Znaci nikako BEZ OPREME! Slazem se sa ostatkom - nova oprema pod broj jedan!!! Ali ako je frka sa lovom onda i moze polovna, s tim sto bar kacigu treba uzeti novu, jer se unutrasnjost oblikuje po tvojoj glavi nosenjem (odnosno po glavi prethodnog vlasnika ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan hvala bogu da se podrazumijeva da se bez opreme ne sjeda na motor! to je stavljeno da se vidi kolika je razlika izmedju nove i polovne opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija: Beograd Odg: Polovna oprema ili nova « Odgovor #2 poslato: danas u 11:30 » Citat -------------------------------------------------------------------------------- Citat: balkanlover70 danas u 01:56 pozz Blek.pogledaj na ovom sajtu da li ima nesto po tvojoj zelji. www.amsa.biz Koje su cene ovih jakni,rukavica,itd.? pored svakog artikla imas sifru-posalji mi PP sa sifrom i mestom gde zivis i dobices odgovor sa cenom. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1734 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1005 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je novo je bolje . Mislim da se pored onakvih cena (u npr. louisu) ne isplati uzimati polovno, pogotovu ako uspes da nabavis nesto na popustu. Kod nas znam da imas (ili je bilo) odlicnih rukavica u Moto Davor-u za odlicnu cenu. (jedne su mi u ormanu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da pored toliko domaćih radnji još uvek pominjete Louis? To što je u Louis-u jeftino je po istoj ceni i u Srbiji (nekada i kvalitetnija oprema), a može i da se proba. Samo malo pročeprkajte po netu i naćićete. Jedini izuzetak su akcije u Louis-u gde može stvarno jeftino da se pazari, ako se dobro izabere veličina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1734 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1005 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Te akcije su isplative (veoma), ako se ulove i treba ga spomenitu i zbog toga. Naravno da se i kod nas mogu naci fine stvari po finim cenama... zato sam i naveo npr. ovu radnju (a ima ih jos). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da pored toliko domaćih radnji još uvek pominjete Louis? To što je u Louis-u jeftino je po istoj ceni i u Srbiji (nekada i kvalitetnija oprema), a može i da se proba. Samo malo pročeprkajte po netu i naćićete. Jedini izuzetak su akcije u Louis-u gde može stvarno jeftino da se pazari, ako se dobro izabere veličina. Jel preporucujes neku domacu radnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo: novo i samo novo, jeftino, ne nikako, od sredje cene p navise, je "najeftinije" a naj upotrebljivije. To je moje iskustvo i missljnje. Sto kvalitetnije to bolje, nazalost to mora da prati cenna. Jeftino nikada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da pored toliko domaćih radnji još uvek pominjete Louis? To što je u Louis-u jeftino je po istoj ceni i u Srbiji (nekada i kvalitetnija oprema), a može i da se proba. Samo malo pročeprkajte po netu i naćićete. Jedini izuzetak su akcije u Louis-u gde može stvarno jeftino da se pazari, ako se dobro izabere veličina. Jel preporucujes neku domacu radnju? Da li treba? Imaš spisak radnji sa adresama i telefonima. Imaš iskustva ljudi sa radnjama u odgovarajućim temama. Jel ti treba još nešto? Evo ja bih preporučio Ernesto moto onima koji kupuju motore. Moj drug je nedavno kupio odličan motor za jeftine pare tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da li treba? Imaš spisak radnji sa adresama i telefonima. Imaš iskustva ljudi sa radnjama u odgovarajućim temama. Jel ti treba još nešto? Evo ja bih preporučio Ernesto moto onima koji kupuju motore. Moj drug je nedavno kupio odličan motor za jeftine pare tamo. Stvarno.... a koji je motor kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Mart 29, 2009 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prosto je - ako imas para za novu, kupuj, ako nemas - kupuj polovnu. Cak je i bolje kupiti kvalitetan polovan primerak opreme od najjeftinijeg novog primerka. Sve ova ne vazi za kacigu - nju samo novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li treba? Imaš spisak radnji sa adresama i telefonima. Imaš iskustva ljudi sa radnjama u odgovarajućim temama. Jel ti treba još nešto? Evo ja bih preporučio Ernesto moto onima koji kupuju motore. Moj drug je nedavno kupio odličan motor za jeftine pare tamo. Stvarno.... a koji je motor kupio? Žuti VFR800. Jes imao "mali problem" sa lepljenim ramom ali je rešio pola brige. Samo da ga ispoštuju i zamene mu nosač sedišta koji je "produžavan". Sva sreća pa nije poginuo na tom motoru ali će se sve dobro završiti na opšte zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 1, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu se ne svidja, ja koliko znam novac mu je nudjen nazad... E bas da vidi ko bi mu to ponudio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu se ne svidja, ja koliko znam novac mu je nudjen nazad... E bas da vidi ko bi mu to ponudio.... Pa zato i hvalim ljude. U čemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...