gogav69 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan problem je odluciti se kod kog da odes a da nekoga ne uwredis,i owako je nemoguce ispratiti finansiski wecunu skupowa :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ovako uglavnom sreces iste ljude tako da ti skoro sve jedno gde ces otici Evo ja se lomim oko Istocnog Sarajeva, nesto nemam vremena a rado bih otisao a tek Umag za tamo tek nemam vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bi voleo da ima po 3 skupa razlicita manjih naravno svakog vikenda,pa da mogu da biram gde cu,ovako mozda sam slobodan ovog vikenda a skup se pravi bas tamo gde mi se nesvidja.... :) :)mozda ovaj vikend imam para,a skup je na losoj lokaciji,losi ljudi bla bla,..... zato neka ih ima sto vise,pa kome gde odgovara nek ode.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije rec o koliko skupowa ima za wikend, nego 3 ili 4 wikenda u istom gradu.i ja wolim da biram i po tome ko prawi i po mom dzepu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan a oko sarajewa se i ja premisljam.Moji iz FREE WHEELSa su bili pre 2 godine i sada opet prawe planowe a ja moram da sacekam da se razwije posao i da prestane owa glupa zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Obrenovcu nemamo taj problem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 27, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Obrenovcu nemamo taj problem ;D ni mi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Obrenovcu nemamo taj problem ;D ni mi ;D Pa zar i ti sine brute? Mislim i ti ode u one propelerce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 27, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Obrenovcu nemamo taj problem ;D ni mi ;D Pa zar i ti sine brute? Mislim i ti ode u one propelerce? sto se mora nije tesko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije problem u mom gradu ali mi je problem za druge gradowe :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 28, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E komso a koji to gradovi imaju dva skupa u istom mesecu ili vikendu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Bra sto se MAS-a tice,uvedeno je pravilo 1 GRAD- 1 SKUP ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan E komso a koji to gradovi imaju dva skupa u istom mesecu ili vikendu???? U Zrenjaninu ima cetiri skupa ove godine,dva skupa su zadnji vikend aprila i prvi vikend maja a druga dva su prvi i drugi vikend avgusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan E komso a koji to gradovi imaju dva skupa u istom mesecu ili vikendu???? U Zrenjaninu ima cetiri skupa ove godine,dva skupa su zadnji vikend aprila i prvi vikend maja a druga dva su prvi i drugi vikend avgusta. ALI NISU SIGURNO SVI U KALENDARU ASOCIJACIJE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan E komso a koji to gradovi imaju dva skupa u istom mesecu ili vikendu???? U Zrenjaninu ima cetiri skupa ove godine,dva skupa su zadnji vikend aprila i prvi vikend maja a druga dva su prvi i drugi vikend avgusta. ALI NISU SIGURNO SVI U KALENDARU ASOCIJACIJE! Za to nisam sigurna,ali verovatno nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nisu sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Nisu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan a sta kazete na i deju da zurke budu iskljucivo i smo nedeljom, eventualno praznikom kad je neradi dan, pa da vidimo koje ce zurek prerasti u skupove. ovako je pitanje koja se zurka i zasto naziva zurkom a ne skupom, klad vec traje tri dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a sta kazete na i deju da zurke budu iskljucivo i smo nedeljom, eventualno praznikom kad je neradi dan, pa da vidimo koje ce zurek prerasti u skupove. ovako je pitanje koja se zurka i zasto naziva zurkom a ne skupom, klad vec traje tri dana ovo je jako dobra ideja da se zurke odrzavaju nedeljom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroko035 1 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Ko je zaboravio da u kalendaru moto skupova stavi 22 23 i 24 maj Jagodina siti! To je ozbiljan propust nemoj više da vam se ponovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...