draza 548 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jedan odo ova dva gore pomenuta karburatora . Treba mi za ktm lc4 od 625 ccm ili nesto slicno da moze da se nabudzi 065 54 56 544 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki 0 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ti ja za prodat potpuno novi karburator KEIHIN MX FCR-41mm s TPS-om, topli i hladni cok,... Nikad korišten, dolazi sa svim crijevima u paketu... Cijena 500€, nije fiksna... Ako si zainteresiran javi se na MP. Paše na KTM LC4, duke, exc, ali i na druge motore HUSABERG, HONDA, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ti odgovara... Keihin 36mm... Cena:170 Eur Tel.061/161-05-41 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to trebalo kad sam imao ktm-a . Sad mi ne treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan A,ha ha Meni je to trebalo kad sam imao ktm-a . Sad mi ne treba . Pa sto cica drazo ne kazes, nego se cimaju ljudi posle toliko vremena. Sta kaze:"Meni to ne treba"..., a ha,ha, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga , ja ceko 5 meseci i niko nista . Posle sam prodao motor i dugo vremena niko nista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan A nije mu ni onda trebao ;D samo malo fine smirgle i Sommerovi parametri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Eto covek to sredio , tako da svi na ktm-u koji imaju problema sa dellorto-vim karburatorima znaju gde da se jave . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto covek to sredio , tako da svi na ktm-u koji imaju problema sa dellorto-vim karburatorima znaju gde da se jave . I ne kosta 500 eur :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam naso za ktm-a za 50 evra samo sto je bilo kasno . Sta si mu sredjivao . Ne gasi se vise kad se naglo zakoci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne,radi odlicno, cak je i ler ujednacen Nije se vracala igla do kraja, dobila je blagi ajnzec pa glavila, a ovaj Dell Orto je prosao Sommerov tjuning ( dizne ) pa je trebalo podesiti po njima - ince bilo je sve razdeseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...