Jump to content

Moto Zajednica

Airbrush ili ne????

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

Mashine sa airbrush-om ili ne ? Shta vi mislite?    Po meni airbrush daje lepotu motoru i chini vas jedinstvenim , a samim tim povecava cenu motora i uochljivost... dosta je fabrike , jer istih motora ima mnogo...cilj je da se rzlikujete od drugih ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

evo neshto moje ( malo sam se igrao) tj. nije trebalo da ispadne nishta pro jer sam otraku radio , a on je rekao samo da je isharam, pa chisto da ne bude obichna maska...

w9xrpg.jpg

b3pv2d.jpg

24v3z3t.jpg

;)

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Moze airbrush,sto da ne,ali ce vrlo retko (koliko god je lepo uradjeno) da doprinese ekonomskoj vrednosti.Cesto se to protumaci kao "maskiranje" padova i tome slicno.

• U prolazu, 10 postova

Ne mogu a da se neslozim sa skerom  :).

Bez obzira shto mi je to posao, oduvek sam bio za to da svaki motor ima nesto svoje, unikatnost i individualnost. Ne mora to da bude rad u fully, vukovi, zmije, indijanci,pun mesec i ostale slike, vec sa par linija, tribala, pa cak i samo sa dve lepo uklopljene boje moze cudo da se napravi. Da izgleda i efektno i prelepo.

Ja sa u svakom slucaju za!!

@Skero skroz lep i interesantan rad ;D!!!

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Trenutno nista

Mashine sa airbrush-om ili ne ? Shta vi mislite?    Po meni airbrush daje lepotu motoru i chini vas jedinstvenim , a samim tim povecava cenu motora i uochljivost... dosta je fabrike , jer istih motora ima mnogo...cilj je da se rzlikujete od drugih ;)

Bas cenim majstore koji ovo rade, stvarno umece pravo, i tesko je predpostavljam, ali nikad tako nesto ne bi uradio ni na cemu, meni je ruzno.  :)

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

ruzno?

Jao sto je ruzan, pa ja ovakav motor nikad ne bih vozio  ;D ;D ;D

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Definitivno da ali sad da mi neko ponudi da mi uradi ne bih znao šta želim.Ovaj Corona Suzuki je baš lep, ali ovako nešto ne bih voleo, not my type.

Farbach, kad si već tu, jel mogu neke okvirne cene?Oduvek me zanimalo koliko to košta.

Guest farbach

vec sam rekao ranije, ne radim usluzno farbanje tako da ne znam cene airbrusha. Radim za sebe i prijatelje.

Za Coronu treba oko 100 radnih sati, po zidarskih 5e/h to je 500 e za ruke + materijal. Musterije nisu voljne toliko da plate zato sto uvek ima neki Pera koji radi za 200 e, pa ni ja nisam voljan da imam musterije i svi zadovoljni. A Pera, Pera se razbija od posla.

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

vec sam rekao ranije, ne radim usluzno farbanje tako da ne znam cene airbrusha. Radim za sebe i prijatelje.

Za Coronu treba oko 100 radnih sati, po zidarskih 5e/h to je 500 e za ruke + materijal. Musterije nisu voljne toliko da plate zato sto uvek ima neki Pera koji radi za 200 e, pa ni ja nisam voljan da imam musterije i svi zadovoljni. A Pera, Pera se razbija od posla.

Jel gosn farbach kad bi mi mogli da se sprijateljimo  ;D :D

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

ne kaze se de negi di.

Dobro de,ovaj di.Salu na stranu,moram mali off,cujem ima "majstora" menjaju lamelu na kecu za 1500 dindzi.Kuku naopako i opet kuku naopako

• Drug član, 1702 postova

ne kaze se de negi di.

Dobro de,ovaj di.Salu na stranu,moram mali off,cujem ima "majstora" menjaju lamelu na kecu za 1500 dindzi.Kuku naopako i opet kuku naopako

Zar za menjanje lamele na kecu treba majstor?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja