Brka 2 Napisano Octobar 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U noci izmedju ponedeljka i utroka idem u Grcku. Ako neko moze/zna kakvo ce vreme biti u periodu od 17. do 22. zamolio bi je/ga da postavi. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 14, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti pa vidi sam! :wink: http://www.hidmet.sr.gov.yu/latin/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Octobar 14, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Pa jer cesto idem u Grckoj pa i cesto sledim vremensku prognozu. Evo ovako, bice suncano oko 16stepeni ali da znas da su noci veoma hladne. Ako ides motorom trebalo biti super za voznju. Ja obicno sledim vrem. prognozu preko Yahoo weather, i do sada oko 90% je tacno. Ovo je ako ides za Solun. http://weather.yahoo.com/forecast/GRXX0019.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 14, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U noci izmedju ponedeljka i utroka idem u Grcku.Ako neko moze/zna kakvo ce vreme biti u periodu od 17. do 22. zamolio bi je/ga da postavi. Hvala unapred. Brko ja pretpostavljam da ti je to maturska ekskurzija. Ako sam u pravu, sta te boli za vrem. prognozu??? Planiraj ti sa kojom ces da skines mrak, a ne da li ce da na nebu da budu kumulonimbusi ili ce ipak da bude suncano. Aj' pa drzim ti palceve da ti se posreci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 14, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skidamo mrak!!! Yuhuuuu!!! Ajde sa srecom pa ga metni!!! :wink: Meni je eskurzija u Grckoj ostala u najlepsem secanju, doduse najmanje je se i secam :oops:, pa mozda i zbog toga... Burazeru sest dana odvaljen od zivota! Po povratku sam spavao dva dana... P.S vratili nas dan ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 14, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je matura,Brko j... redom i biljezi kredom,a bio bi red i za makar jedan go u gostima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako je matura,Brko j... redom i biljezi kredom,a bio bi red i za makar jedan go u gostima! Pa jok, nego sta cu... Burazeru sest dana odvaljen od zivota! I ovo takodje... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 16, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Narode, ja odo' sutra oko 05h u Grcku. Ne brinite, uradicu sve sto treba i provescu se i za vas. Cujemo se u nedelju uvece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 17, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan srecan put i lijepo se provedi, a nadam se da si kljuceve od motora ostavio na neko sigurno mjesto :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam se vratio. Stigli smo sinoc oko 01h. Bilo je super, i ubitacno samo tako, mada je bilo i nekih ispada u organizaciji ali sve u svemu bilo je lepo. Grcka puna motora, dodouse ima najvise nekih skutera i govanaca koje sam prvi put u zivotu video ali imalo je i dosta dobrih motora a sportskih jedva... Dogodine moram da odem motorom dole da napravim haos. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma jel si ga ti uvalio negde, ili nisi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo nekoliko puta... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Xe,mi prosle godine bili u Madjarskoj,sad u Italiji (ja nisam ishao u I,pokarambasao se s razrednom...). A mogu samo da pretpostavim kako ti je bilo :twisted: :roll: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 24, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Je li pao taj go u gostima??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 24, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sapleo si se na bananu i "metno" joj 5,6 puta aaaaa? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brko dok ne vidim nesto na www.youtube.com ne verujem ti nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...