Jump to content

Moto Zajednica

reg. ispod repa

Recommended Posts

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Kakvi panduri?  ;D  kad stignes da ih vidis? ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Trenutno nista

Ma kakvi, mada zamnom su upalili rotaciju i vijali me kao nisu videli tablicu. Samo kazes otkinuo mi neko juce, cekam da stigne drzac ako nesto budu srali, ali to se jakoo retko desava , gotovo nikad.

• Svrati ponekad, 423 postova

Pa pazi nema potrebe da lepis tablicu skroz na rep napravi drzac i malo je samo iskrivi i to je to a na tu estetiku ne gubis nista ali si mirne glave....Vidjao sam da likovi lepe pokrivljenu tablu na rep koja se apsolutno ne vidi a uz to jos poskidaju zmigavce sto mi ne ulazi u glavu.A izgovor je na motoru ti ne trebaju zmigavci.Ma lool ;D

• Svrati ponekad, 423 postova

ma ne ni kao na prvoj slici mozes malo da zapacis nosac ispod repa i onda savijes to ti je neki kompromis a dobijas to sto bi dobio da stavis ispod repa

• Drug član, 1440 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Moja tablica je toliko ispred točka da se u pokretu to ništa ne vidi a kada stanem i amortizer se vrati gore tada se nešto i vidi.

Nikada do sada mi niko nije ništa rekao za to mada je bilo priče na tehničkom da policija očekuje da tablica bude dobro vidljiva i OSVETLJENA.

Ako bude usvojen novi ZOBS možda ćemo morati da vraćamo kako je i bilo a table ko hauba od fiće.

Ja za sada vozim a za koji dan idem i preko tako pa me zanima šta će da bude u EU ali ne brinem mnogo možda niko neće ni da gleda

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ako bude usvojen novi ZOBS možda ćemo morati da vraćamo kako je i bilo a table ko hauba od fiće.

Po novom ZOBS-u dimenzije tablica su identicne sadasnjim.

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Moja tablica je toliko ispred točka da se u pokretu to ništa ne vidi a kada stanem i amortizer se vrati gore tada se nešto i vidi.

Nikada do sada mi niko nije ništa rekao za to mada je bilo priče na tehničkom da policija očekuje da tablica bude dobro vidljiva i OSVETLJENA.

Ja za sada vozim a za koji dan idem i preko tako pa me zanima šta će da bude u EU ali ne brinem mnogo možda niko neće ni da gleda

Ja sam citao na forumu da je neko platio kaznu u Grckoj zbog sakrivene tablice.

Ako tako prodjem tehnicki pregled sta ima da polemisem sa pandurom imam dookaz da sam ispravan i cao.

Moze i tako, ali po zakonu ti tablica mora biti na vidljivom mestu i to da se moze videti sa 20metara udaljenosti.

Mozes ti registrovati motor, kola a da ne izadjes iz kuce, ali te to opet ne cini ispravnim u saobracaju.

• Drug član, 1440 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Po novom ZOBS-u dimenzije tablica su identicne sadasnjim.

Ovo me raduje da ne bude kao kod Nemaca onolika limčina

• U prolazu, 42 postova

Ako tako prodjem tehnicki pregled sta ima da polemisem sa pandurom imam dookaz da sam ispravan i cao.

Moze i tako, ali po zakonu ti tablica mora biti na vidljivom mestu i to da se moze videti sa 20metara udaljenosti.

Mozes ti registrovati motor, kola a da ne izadjes iz kuce, ali te to opet ne cini ispravnim u saobracaju.

Pa ja nisam kriv sto mogu za crvenu da prodjem tehnicki bez da izadjem iz kuce.Ako mi  pandur pise prijavu ja imam dokaz da sam tako prosao tehnicki pregled, a sud neka utvrdi ko je napravio i d ali je napravio gresku.

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Pa ja nisam kriv sto mogu za crvenu da prodjem tehnicki bez da izadjem iz kuce.Ako mi  pandur pise prijavu ja imam dokaz da sam tako prosao tehnicki pregled, a sud neka utvrdi ko je napravio i d ali je napravio gresku.

Al ako naidjes na nervoznog pandura, mozes ostati iskljucen iz saobracaja dok sud utvrdi da ti vozilo nije tehnicki ispravno, a imam neki utisak da bi svi zaposleni na teh. pregledu izjavili da si imao tablicu na vidnom mestu kad si dolazio na tehnicki :D

• Svrati ponekad, 240 postova

tehnicki je jedno i dok ne bude fotografisanja neces moci da tvrdis da si BAS takav prosao tehnicki...

...zakljucak ce biti da si ti to prepravio posle tehnickog i naravno dobices socnu kaznu :)

Al ako naidjes na nervoznog pandura, mozes ostati iskljucen iz saobracaja dok sud utvrdi da ti vozilo nije tehnicki ispravno, a imam neki utisak da bi svi zaposleni na teh. pregledu izjavili da si imao tablicu na vidnom mestu kad si dolazio na tehnicki :D

A i ti bi to onda morao da potvrdis... Jer u protivnom bi ljudi imali dosta problema.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja