jimmy 327 Napisano Mart 28, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Citam zamisljam i umirem od smeha,stvarno su neke situacije da se onesvestis od smejanja Leto..uzbrdica,odvajanje pod desnim nagibom ka pumpi,ja se dvoumim sa 3km/h..hocu na pumpu..necu..hocu,necu..motor staje.."ma hocu"ali sam od silnog razmisljanja zaboravio da je motor u 2goj,krecem lagano vec polu nagnut..trt ugasi se..desni nagib puta,noga visi..pade kontinent kao nakovanj.Ljudi bas tad kao da su krenuli na utakmicu...zemljo otvori se ;D Sa mojih 70 kg dizem afriku polozenu na nizbrdici kao da je biciklo..odustajem od pumpe i nestajem u sekundi :D Nikakve stete..ni meni ni bicikli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prilazim maloj raskrsnici u Sremskoj Mitrovici, kocim, stajem, pogled mi se izgubio u daljini i naravno zaboravljam da spustim nogu, motor se naginje na levu stranu, tek onda kontam sta se desava, spustam levu nogu, ali ''prc'' motor se vec toliko nagnuo da sam ga mogao samo lagano spustiti na asfalt. Kad sam ga spustio, u trenutku mi je kroz glavu prosao snimak samostalnog dizanja motora (koji sam gledao ovde na forumu), naravno, probao sam istu tehniku, skoro da nisam ni osetioto njegovu tezinu kad sam ga podizao, VEOMA DOBRA TEHNIKA. Steta, skoro neprimetna, malo zagrebana dekla, stitnik rucke i kraj rucice kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Mart 28, 2009 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim kući iz vožnje motorm, ko zna gde sam taj put bio ;D, i u garaži zatičem službeni auto koji mi je kolega ostavio po sred garaže pa ne mogu da udjem, pizdim, ostavljam motor ispred , uzimam ključ od auta i preparkiravam ga , naravno besan idem malo brže udaram zadnjim staklom u viseći elemenat u garaži i stalo puca >. Tek sam sad besan moram o tome da obavestim šefa sa kojim se baš, baš ne volim , uzimam telefon , zovem šefa, sedam na motor da ga uteram i telefonirajući kravim par koraka nazad , naravno u sklopu svih loših dogadjaja u prethodnih 5 minuta noga mi kliza na prašinu i ja uspevam da ostanem na nogama ali mi motor pada na bok kao i telefon, > > > >. E sad treba šefu koji je na vezi objasniti i buku koju je upravo čuo > > > . Da sumiram , šteta manje više nikakva, malo izgreban oklop , sujeta povredjena 10000% . Situacija 2: Pre 15 ak godina pravimo par drugara i moja malenkost CTX-a od 125ccm , turili junaci klip i klipnjaču od neke Honde , podigli rep , nabužili prenos, ali motor danima vuče falš, pa radi ili pun gas ili se gasi, naravno zima je , decembar ili januar, ulice sa prvim mrakom počinju da lede , izlazim iz dvorišta i na ilici, 50ak metara se borim da skontam šta i kako sa motorom , izlazim na glavnu ulicu, motor probija , kaldrma ispod mene klizi , dupe me obilazi i sledi pad. Naravno ležim na sred ulice sa motorom izmedju nogu nemogu da se izvučem ni da ustanem , drugari se valjajuod smeha 10ak metera dalje. Kad niz ulicu stiže Florida i ja kontam da me nevidi jer ležim dole , počinjem da zovem ove moje ali oni i dalje umiru od smeha, :oauto počinje da koči i klizi, ja crko od straha reko zgaziće me ko bubašvabu, i na jedno 30ak cm od mene staje :o ovi moji ostaju u tišini , nije im više do smejanja. Došli i digli motor sa mene ja ustajem auto produžava, svi bez i jedne reči jedni drugima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mahoni 2 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se sa posla, sedam na motor, krecem. Par metara dalje moram da se provucem preko nekog kratkog trotoara koji... em je uzan, em ima jako visoke ivicnjake sa obe strane. U tom momentu kolega izlazi iz zgrade i sa stepenista me vice, drzeci moj mobilni telefon u ruci. Ja odmah stanem, ubacim u ler, otvorim copavu nogaru i krenem da silazim. Ali zbog blizine ivicnjaka nogara ne moze do kraja da se otvori, motor u leru, polako se sve vise naginje u levu stranu i klizi napred. Ja sam uspeo da se nekako dobro oslonim nogama o ta dva ivicnjaka, ali rucice ne ispustam i pokusavam da ga zaustavim. Kako motor vise ponire tako mu ja vise zavrcem gas. Motor pocinje da urla i da urla i urla.... ja ne mogu ni da ga pustim, ni da ga podignem.... Naravno buka privuce paznju svih prolaznika koji su se tu zatekli, a Boga mi, neki koji su bili malo dalje su se priblizili, da vide o cemu se radi. To rvanje sa motorom je trajalo nekih dvadesetak sekundi. Nekako sam uspeo da ga zadrzim da ne padne sasvim, ali sam pri tome napravio toliku buku da je bilo nemoguce to neprimetiti... ;D Onda pomislim: pa i ako se blamiram zar mora bas tako teatralno, da bas svi vide... ;D Izgleda da mora... Samo promenis nekoliko boja na faci i nastavis dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, najace mi je ovo kad je zena zalila travu oko copave. ;D ;D ;D ali nije mi jasno kako uspete da zaboravite da spustite noge kad stajete?! sto se cepave tice uvek gledam u nju kad spustam motor pa mi se jos nije desilo da padne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da je gledam koliko hoces i svaki put proveravam dal sam je do kraja otvorio, motor uvek u prvoj i dva puta sam ga nasao prevrnutog na bok. Oba puta je bio parkiran na betonu tako da ne znam uopste kako padne, samo ga zateknem izvrnutog ko da je mortus pijan. Ali ako mu je sudjeno da padne super je sto to obavi bez mene tako da se i ne ljutim uopste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi pad i jeste bio u mestu Pokusao sam da parkiram tadasnji keeway na travi proklizala guma i zajedno sa njim dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 30, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan par puta sam ga ispustio... 1. izlazim iz dvorista i taaako me je mrzelo da sidjem sa motora i zatvorim vrata, pa sam se nagnuo unazad samo da ih zatvorim, i opala. izgubio sam ravnotezu i pao na levu stranu... 2. u centru grada. parkiram ga na pesackoj zoni. naravno subota vece je bila u pitanju, a grad pun. ja spustam nozicu i ne znam kako, ali krecem da se izvrcem na levu stranu. jeedva sam ga zadrzao da ne padne ceo na zemlju. naravno stete nije bilo, ali sam se zacrveneo kao kreten jer me je gledalo mnogo ljudi kako se borim sa motorom koji pada :-\ :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 30, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li ste primetili da kad padneš u vožnji imaš osećaj da si pao i imaš brigu da ostaneš čitav. A kad se svališ ko krme u mestu i još ti je motor ugašen, osećaš se ko poslednji idiot. Bar sam ja imao utisak da u tih par puta nije bilo većeg mamlaza od mene. Fala bogu te sam imao kacigu na glavi da mi se ne vidi kako mi rastu magareće uši. Neverovatno glup osećaj. Stojiš u mestu i padaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 7, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pre koji dan i meni propala copava ispred jednog servisa na ,,parkingu za motore,, koje je posuto nekakvim kamencicima na prvi pogled je izgledalo kao stabilna podloga( ja ekspert mislio da nece propasti ) Naravno covek iz servisa odmah pritrcao i pomogao mi da dignem motor.Nisam se uopste nervirao,malo izgrebana plastika ali bolje motor nego ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan haha. ja pre nekoliko dana zaboravio da ga dignem na nozicu i potrcim ja kad cuje bam. ogulio se malo, iz daljine se ne vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim. Prosle godine na nekakvom makadamskom putu, vise kamenjaru, stanem pored supruge da se popne na motor, zgazim na kamen, noga mi iskliza, izgubim ravnotezu i prevrtanje. No sve to ne bi blo strasno da ne pokusah da ga zadrzim i bukvalno iscupam ruku iz ramena. ustanem, nekako je vratim na mesto i onako povredjen sa sve suprugom (izbezumljenom) odjurim do jednog cice koji je ziveo na Zlatiboru da mi vrati ruku na mesto.Sem pauziranja od voznje jedno mesec dana, prodjoh "jeftino". Pre desetak dana stanem pored drugara u centru grada, ne spustajuci stender i ne silazeci sa motora, isprica smo se nekih desetak minuta, levi zaokret, hocu da krenem i nadjoh se na zemlji pritegnut motorom, da me pitate kako ni sam ne znam. Nozica menjaca mi je pritegnula stopalo ,ali me spasila cizma. Naravoucenije za motore sa visokim tezistem: stavi rol bar i kada poleti ne zadrzavaj jer nema tog junaka koji moze mrcinu od 250-tak kilograma pod nezgodnim uglom spasiti pada. A, da sto se tice poljuljanog ponosa koji uglavnom svi ovde potenciraju, pa koji je taj sto vozi motor ,a da nije sa njega barem jednom omlatio, zar ne?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 9, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A, da sto se tice poljuljanog ponosa koji uglavnom svi ovde potenciraju, pa koji je taj sto vozi motor ,a da nije sa njega barem jednom omlatio, zar ne?! Ja sam pado iz zaleta pa me nije bio blam, ali u mjestu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 10, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja zapljunem u temu ;D Posle danasnje voznjice, ne ide mi se jos kuci, rek'o 'ajde malo kod drugarice na kafu pa lagano kuci. Izlazim lagano iz njenog dvorista, blago izdignutog u odnosu na ulicu. Naravno, sljunka koliko hoces. Posto sam odrzavao ravnotezu s obe noge, ja prikocim pednjom i naravno, tocak pobeze u desno a ova moja mazga se samo izvrnu na levi bok. Najsmesnije je sto sam pokusao da je zadrzim desnom rukom pa sam tako zavrnuo gas do daske Sreca pa sam se setio onog crvenog prekidaca koji inace redovno zaboravljam da vratim u srednji polozaj kad palim motor Nikom nista i niko me nije video ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...