sergio 2328 Napisano Mart 24, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Poz. drugari! Odlucio sam se za ovu gumu jer sam uspeo da je obijem ispod cene, pa jos na rate (novu) ;D interesuju me vasa misljenja? da li je neko imao iskustva sa ovom gumom? evo i slike: poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja prednju na BMW, jako se tesko greje i nije bas najbolja na mokrom i hladnom asfaltu, hoce malo da proklizava. Doduse presao sam tek 2000km sa njom i uglavnom od septembra prosle godine do sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 24, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Retko kad vozim po mokrom i hladnom asfaltu tako da to nije problem, u tim uslovima se svaka guma tesko zagreje da li neko ima iskustva sa zadnjom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim na temu. Zanima me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Poz. drugari! Odlucio sam se za ovu gumu jer sam uspeo da je obijem ispod cene, pa jos na rate (novu) ;D interesuju me vasa misljenja? da li je neko imao iskustva sa ovom gumom? evo i slike: poz. A sto prvo nisi pitao za misljenja pa onda kupio gumu ;D ,nego obrnuto :o ... sad nema nazad ,nego ti druze moj,vozi bre tu Hondu i manje pitaj,pa nisam ti je zato prodao ;D Izvini za off ali bilo je jache od mene ;D Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 25, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan taman se obradovao kad sam video da je neko odgovorio na temu .. kao ono TIII .. c..c..c.. pa zar nemas pametnija posla nego da mi offujes po temi .. ish bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan taman se obradovao kad sam video da je neko odgovorio na temu .. kao ono TIII .. c..c..c.. pa zar nemas pametnija posla nego da mi offujes po temi .. ish bre! E sad ozbiljno pitanje!!!! A GDE SU TE GUME ZA KOLEGE SA FORUMA????????? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje jedna takva!Koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 25, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan zvanicna cena je 12.400,00 rsd ako se ne varam ( u Keleni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 847 Napisano Mart 31, 2009 MK Obrenovac, 571 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam skoro kupio nove Pirelli Sport Demon gume za moju Hondu! Prednja je 110/80-17 , a zadnja 150/70-17 Nabavio sam ih preko nekog prijatelja iz Nemacke ,tamo su bile oko 150e obe! Do sada sam sa njima presao oko 800km i mogu vam reci da sam za sada zadovoljan sa njima! Pre toga sam imao neke stare Pirelijeve gume koje su se vec pojele! Ove nove su dosta bolje od njih,bolje upijaju neravnine,bolje se ponasaju na kocenju i po krivinama! Samo da napomenem da sam ja umeren sto se tice voznje, znaci ne stedim ih ali ih takodje ne izlazem ni krajnim mogucnostima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 2, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se oglasim .. vozim ih vec jedno 200-300 km i zadovoljan sam. Ne divljam, ne obaram u krivinama preterano .. i za takve uslove voznje su gume stvarno dobre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Za takve uslove voznje bilo koje gume sa sarom su dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...