954 48 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje ATV200,presao 30-50km,prakticno nov,dobio ga je u kompenzaciji ali on ne vozi motorcikle tako da ne zna sta ce sa njim... :-\ cena 1700eur,nije fiksna naravno i moze preko racuna.. 064/6860296 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam,policija vise ne daje da se atv registruje.Da li je registrovan?Koje je marke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan I ne mora da se registruje . Moj je bio registrovan uzeli mi saobracajnu i registraciju i dali resenje da po clanu 10 ne spada u ni jednu kategoriju pa samim tim i ne podleze registraciji . Porez i carina placeni . Vozi se i uzivaj NEMA ZA STA PRIJAVU DA TI PISU . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan nije registrovan, ali po novom zakonu ce moci,jer ce se pojaviti nova stavka pod nazivom kvadricikl..... Motor,naravno,poseduje svu dokumentaciju.....zapravo skroz je nov,nije presao ni 50km,a marka je...pise ATV200 Cetvorotaktni motor sa diskom na sva 4tocka,ima rikverc,itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nik15 0 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje ATV200,presao 30-50km,prakticno nov,dobio ga je u kompenzaciji ali on ne vozi motorcikle tako da ne zna sta ce sa njim... :-\ cena 1700eur,nije fiksna naravno i moze preko racuna.. 064/6860296 jeli kinez? ima li garanciju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini ali kako mislis da neko to registruje i da sup to sutra prihvati ako se nezna ko je proizveo ??? ??? ??? mora da pise u papirima ako ima papire ili su pravljeni za carinu pa je proslo bez naziva proizvodjaca . ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan nije registrovan, ali po novom zakonu ce moci,jer ce se pojaviti nova stavka pod nazivom kvadricikl..... Motor,naravno,poseduje svu dokumentaciju.....zapravo skroz je nov,nije presao ni 50km,a marka je...pise ATV200 Cetvorotaktni motor sa diskom na sva 4tocka,ima rikverc,itd JAooo bre! Pa nije to marka.ATV znaci all-terrain vehicle (ATV).Vozilo za sve terene.To mu je namena. Znaci,neki kinez? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa znam da nije marka ATV :o nego u papirima mora da pise koja je kako ce neko sutra registrovati ako se nezna marka . pitam koja je cisto zbog cene kako oglasis prodajem enduro 200cc cena a neznamo koji je ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan pa znam da nije marka ATV :o nego u papirima mora da pise koja je kako ce neko sutra registrovati ako se nezna marka . pitam koja je cisto zbog cene kako oglasis prodajem enduro 200cc cena a neznamo koji je ??? ??? ??? MA znas ti ali nezna on.Nisam citirao tebe kada sam pojasnio ATV skracenicu.Pogledaj gore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan oket nisam detaljno citao a islo posle mog posta ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Vidi,znam ja sve to..ali kao sto sam ti rekao, nije moj quad....papiri su kod mog druga,koji je vlasnik quad-a.Kinez ili koreanac jeste sigurno...Kupljen je u firmi.Nisam gledao papire,cinim coveku uslugu.Ako te zaista zanima,najavi se,dodji,pogledaj i znas sve....da se ne dopisujemo 100puta. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan bice povoljno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14516 Napisano Mart 26, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kompenzacija za nesto sto meni ne treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan NPR?Neki evropski skuter,automatik,mozda....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14516 Napisano Mart 27, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako ne zna da vozi quad ne zna ni skuter imam neke masine za pranje kola, verovatno si video na 4umu, pa ako ga interesuje mozemo da napravimo neki dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan cisto sumnjam.....ali hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan prodato!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...