draza 548 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze . Nije bas za nize ljude ali moze dosta da se spusti na zadnjem amortizeru . Kod mene je tek na pola i meni odgovara a visok sam oko 180 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan [move]Nova cena 4000 evra[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano April 5, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, posto sam ja visok "oko" 177,43 cm, jel to znaci da bi mogao razmisljati o nekoj kombinaciji ? :D :D :D :D !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogli bi razmisljati od kombinaciji nego trenutno nemam novca za doplatu . :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano April 5, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti sad ! Kad se najmanje nadas iskrsne neki problem, a ti novcani problemi najvise smetaju kad je neka trgovina u pitanju. Jedino sto tesi je cinjenica da ako vec moras imati neki problem u zivotu, najbolje je da bude taj finansijski ! Da smozivi i zdravi jos godina STO.............. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako druze uvek nesto iskrsne kad ne treba . Takav je zivot . Ma neka je zdravlja drugo ce lako . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo opet da se menjamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da menjamo . Al je r1 u ponudi ili imas nesto drugo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan DA MI JE FREEWIND NA VASE PAPIRE PONUDIO BI TI GA ODMA UZ RAZUMNU DOPLATU KOJU BI TI TRAZIO . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Otisho moze lock . ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...