mitri 1847 Napisano Octobar 10, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je zanimljiv BMW G650 u tri verzije , zatim HP2 Megamoto (supermoto) , kao i K1200R Sport sa poluoklopom... http://www.motorfreaks.nl/index.php/news/3955 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Tako lepi motori da prosto ne mogu da verujem da su BMW-i. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 11, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan WoooW! Kakva promena?! Ne znam u chemu je fora? Mozzda su otvorili fabriku u NR Kina :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima vecc 4 godine kako imaju fabriku tamo kao i mercedes i lancia... moj matori ide tamo svake godine... i kazze da svake godine ima sve vishe i vishe automobila koi se sklapaju u kini... i ne samo sklapaju nego i prave tako da me necce zachuditi ako se sad vrati iz kine sa novoshccu da je otvorena fabrika lamborgini-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 11, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... nekako mi deluju suvise plasticno, bezlicno, jeftino. nema onog BMW smeka. sto rece kolega Mister No: 'bezimeni proizvod sa trake, bez trunke individualizma.' mislim da im ovakva filozofija izgleda nikako nece ici pod ruku sa filozofijom cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Promena je fantasticna, neki modeli super izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ma BMW je 'odlicno preduzece' samo, fala bogu da im vise ne strci sve na sve strane.(cilindri, kljunovi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Octobar 11, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma BMW je 'odlicno preduzece' samo' date=' fala bogu da im vise ne strci sve na sve strane.(cilindri, kljunovi)[/quote'] a meni se bas to svidjalo Kada bi nekog od ovih motora video na ulici, ne verujem da bih se okrenuo... Osim za HP2 Megamoto i to samo zato sto izgleda kao da ga Cejlonci voze Stvar ukusa, pretpostavljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...