Jump to content

Moto Zajednica

Sampionat Srbije u kruznim trkama-Road Racing

Recommended Posts

• Drug član, 4560 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Ako BOG da ,a dace koliko vidim mozda se i vidimo na Batajnici.Ako ti sin bude vozio 600 SST mozda budemo rame uz rame na startu ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

@Mali Caca, kao sto si i rekao, najbitnije je da se mi upoznamo i druzimo  :)

Nadam se da ce sve biti po starom. Krajem 90-tih kada sam ja poceo da vozim trke (tada 50cc) bilo je mnogo dobro druzenje, i u Kraljevu i u Novom Sadu, pravio se rostilj, pricale se dogodovstine, dovodili bendovi, svi smo cekali vikend kada ce doci trka ( za vreme trke borba a posle trke druzenje). A sada svi se ponasaju kao da su na Sveckom.Kad se zavrsi trening svi zabarakadirani u boksu i samo sevaju zustri pogledi. Ponasaju se kao Svecki prvaci a sto je najgore svecki prvaci se i neponasaju tako.

Secam se price koju mi je pricao moj dobar prijatelj Vuk Tomanovic(visestruki prvak stare juge u 250cc). U Rjeci se takmicio na Sveckom, dva dana pre trke ulazi u kafic kad tamo za sankom  sedi Bary Sheene (mislim da je bila 1981god).Vuk se zaprepastio, pridje mu i kaze, "znate, ja isto vozim trke u 250 (Sheene je tada vozio 500) i veoma vas cenim i postujem", mogu li od vas dobiti autogram. A ovaj ni 5 ni 6, "kakav autogram, sedi samnom da popijemo pice". Pa mene bi srcka strefila........ To su ljudi, veliki, poznati ali opet obicni, pazljivi i humani.

To je bilo 1979. godine na stazi Grobnik, tada je Vuk ucestvovao i nazalost nije zavrsio trku, pukao mu ram na yamahi.

Slazem se sa tobom da je druzenje bilo daleko bolje tada.

Pozdrav,

• Drug član, 2318 postova

@Mali Caca, kao sto si i rekao, najbitnije je da se mi upoznamo i druzimo  :)

Nadam se da ce sve biti po starom. Krajem 90-tih kada sam ja poceo da vozim trke (tada 50cc) bilo je mnogo dobro druzenje, i u Kraljevu i u Novom Sadu, pravio se rostilj, pricale se dogodovstine, dovodili bendovi, svi smo cekali vikend kada ce doci trka ( za vreme trke borba a posle trke druzenje). A sada svi se ponasaju kao da su na Sveckom.Kad se zavrsi trening svi zabarakadirani u boksu i samo sevaju zustri pogledi. Ponasaju se kao Svecki prvaci a sto je najgore svecki prvaci se i neponasaju tako.

Secam se price koju mi je pricao moj dobar prijatelj Vuk Tomanovic(visestruki prvak stare juge u 250cc). U Rjeci se takmicio na Sveckom, dva dana pre trke ulazi u kafic kad tamo za sankom  sedi Bary Sheene (mislim da je bila 1981god).Vuk se zaprepastio, pridje mu i kaze, "znate, ja isto vozim trke u 250 (Sheene je tada vozio 500) i veoma vas cenim i postujem", mogu li od vas dobiti autogram. A ovaj ni 5 ni 6, "kakav autogram, sedi samnom da popijemo pice". Pa mene bi srcka strefila........ To su ljudi, veliki, poznati ali opet obicni, pazljivi i humani.

To je bilo 1979. godine na stazi Grobnik, tada je Vuk ucestvovao i nazalost nije zavrsio trku, pukao mu ram na yamahi.

Slazem se sa tobom da je druzenje bilo daleko bolje tada.

Pozdrav,

Cao Marokanac. Ja i ti se dobro znamo sa trka. Jeste da si ti bio u veoma dobrim odnosima sa Kuletom i Vojvodicem(o kojima nemam visoko misljenje) ali moram da ti priznam da te mnogo cenim i postujem kao i tvoj rad u Savezu. Imao si viziju i cilj ali ocigledno u zemlji Srbiji sve sto je dobro nemoze da zazivi.

Pozdrav i nadam se da cemo se videti ove god.

• Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

STS-Nis kako je proslo testiranje u Grckoj???

• Svrati ponekad, 261 postova

Juce su Vlada ( prvak hepeninga koji ove godine vozi Stock 1000 ) i Nenad ( hepening 1000 ) otisli u Grcku, vracaju se u nedelju, pa cemo onda da ti prenesemo njihove utiske sa treninga  ;) Obojica voze Suzuki K7 1000.

Pozdrav.

STS Racing - Nis

Ima li negde na sajtu raspored trka u Srbiji.

evo...

09 - 10.maj - Kraljevo - Moto klub Divlji

16 - 17.maj - Vršac - Moto klub Dijamant

06 - 07.jun - Vršac - Moto klub Speed line

20 - 21.jun - Vršac - Moto klubSpeed line

26 - 27.sep - Batajnica - ? 

koliko sam cuo Speed line ce organizovati samo jednu trku. mada nije 100%  tacno

bice jedna 100% kako stvari stoju za sada

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Sad mi je sin pricao sa Šonetom.....trka u kraljevu je ODLOZENA  ??? ??? .........naravno kao i svake godine organizacija je do j...a

mislim sta reci nisu u stanju ni prvu trku da organizuju kaze da ce biti u junu ili julu u kraljevu....jbg. NO COMMENT

Kraljeve se ne vozi zbog finansijskih nesuglasica oko iznamljivanja staze,

a sve ostale trke ce biti vozene kako sada stvari stoje

mala pred sezonska prezentacija i ove godine u klasi 600SST ce biti motor sa neparnim brojem cilindara.Koliko ce biti konkurentan

u odnosu na parne cilinder to cete da vidite sami.

Mr.Zo i moja malenkost(na slici),a i ostali mnogo broji clanovi Brze Brzine,BJB,mototima i t-rexriders forma su se uverili svojim ocima u nedelju kod mene kuci (u Zemunu)kad su momci doterali motor

post-32-12879031932718_thumb.jpg

Jel ovo gore Cviko gleda motor.... ? ;)

MA JOK  ::)

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Da li se zna kada ce  se odrzati moto-trka u Kraljevu ( Beranovac ). Prosle godine otprilike u ovo vreme je bila jedna trka.

Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja