KTM+A 543 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate, jeste Yamaha noviji koncept, ali ja bih baš zato i uzeo Kawu. Odlično izgleda, pričaju da je brutalno brz, ja ga nisam vozio, ali mislim da ti Yamahina sekunda po krugu neće puno značiti u stvarnom životu. R1 je prvi motor sa krosplein radilicom (big beng) napravljen za široke narodne mase, to je u GP-u fantastično, ali koliko je taj agregat trajan, vreme će tek reći. Reci matorima kupujem R1 (ne pominji reč Yamaha), uzmeš Kawu i četiri soma džep. Voziš 2 godine, dodaš tu razliku i opet nova makina. samo nalepi nalepnicu R1 na kawu da nesto neposumljaju ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je 1089,moji mi rekli samo do 15000 evra. eee sto ja nisam imao ovakve roditelje....sine samo 15k eura mozemo da ti damo za motor jer mora da ostane bar 20k za auto......SRBIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije nista razlika od 4000 ojra a i matorani ti daju 15000 onda dodaj jos manje od 2000 na tu jamahinu cenu i zajebi te japanske nindze i shogune i uzmi DUCATI848.....ocigledno ciljas na statusni simbol a od toga nema veci,japance imaju svi......seljancice idu na japance i sve sto ima veliko R,sa dukatijem mozda provozas neku ribu iz centra BGa ;D salu na stranu stvarno uzmi dukati ako imas drkema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6681 Napisano Mart 20, 2009 Ne silazi, 6557 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan A Honda??Nista Honda,a "nick" ti VladaCB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice izgleda ja da se pitam meni je svejedno , svakako bi plastike sa oba ishle u smece :D A radi ostalog naravno r1 ipak je to novi koncept mashine... Hahahaha Bravo Braco streetfighteru.Ti si moj idol ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan GSXR i nemoj uopshte da se razmishljash 2008 , pod uslovom da ti se vizuelno svidja ... neunishtiva mashina , znam ljude kojima je bio cilj da sahrane agregat i josh uvek nisu uspeli a voze svaki dan kao da su na GP-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1623 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sa obzirom da imas 20 godina i tvoji ti kupuju, uzmi R1 . Mislim da je to ono sto trazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ne bi trebalo da postoji dilema... R1 je definitivno motor ove godine. po raznim testovima koje sam citao, kec je ostavio konkurenciju dosta iza sebe... zvuk na novom kecu je mnogo lepsi od standardnog I4 zvuka itd. ... jednostavno, ako imas para kupuj keca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi kawu , r1 svi imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi VFR ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Mart 21, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za 15k bih pazario 848,bez razmišljanja. Sad,ako je to tebi slabo,to je druga stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Mart 21, 2009 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupi motor za pola sigurne sume, a za drugu polovinu na put...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi Kupio Kawu zx-10 2009, za ono para sto ostane kupio opremu boli glava, sav se u zeleno obukao, natocio goriva, pare u dzep i obisao sav Balkan (gdje se moze bez vize i neke vece papirologije) ;D Al to sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Brate, jeste Yamaha noviji koncept, ali ja bih baš zato i uzeo Kawu. Odlično izgleda, pričaju da je brutalno brz, ja ga nisam vozio, ali mislim da ti Yamahina sekunda po krugu neće puno značiti u stvarnom životu. R1 je prvi motor sa krosplein radilicom (big beng) napravljen za široke narodne mase, to je u GP-u fantastično, ali koliko je taj agregat trajan, vreme će tek reći. Reci matorima kupujem R1 (ne pominji reč Yamaha), uzmeš Kawu i četiri soma džep. Voziš 2 godine, dodaš tu razliku i opet nova makina. Potpuno se slazem sa ovim. 4.000 je prevelika razlika.Koliko se samo opreme za te pare moze staviti na motor (ogibljenje, auspuh, kocnice...), plus ti ostane za opremu(kacigu,jaknu,pantalone). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Mart 21, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I opet nemas big bang Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan njemu ocigledno nije to velika razlika cim daje toliku lovu za motor,a za dve god ce ponovo iscimati matorce za nesto jos ludje.... moj glas ide 848,pa javi sta si pazario.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan V max. Gde ćeš veću egzotiku od toga, kao da je došao direkt iz pakla. E sad ako baš voliš plastiku... Ducati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bas imas slatku dilemu,zaso ja nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Decko je rekao da hoce sportaka tj. R1 ili desetku. Mali off: Stone pogledas Busu ili B-king-a za te pare ako vec hoces jak motor. Ali ako je odluka spala na ova dva onda da ne duzimo pricu.. Moj ti je savet da ipak pogledas sve modele koji se za te pare mogu kupiti a to je 90% naseg trzista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...