Jump to content

Moto Zajednica

Koji kupiti

Recommended Posts

• Drug član, 1359 postova

Brate, jeste Yamaha noviji koncept, ali ja bih baš zato i uzeo Kawu. Odlično izgleda, pričaju da je brutalno brz, ja ga nisam vozio, ali mislim da ti Yamahina sekunda po krugu neće puno značiti u stvarnom životu. R1 je prvi motor sa krosplein radilicom (big beng) napravljen za široke narodne mase, to je u GP-u fantastično, ali koliko je taj agregat trajan, vreme će tek reći.

Reci matorima kupujem R1 (ne pominji reč Yamaha), uzmeš Kawu i četiri soma džep. Voziš 2 godine, dodaš tu razliku i opet nova makina.

samo nalepi nalepnicu R1 na kawu  da nesto neposumljaju  ;D ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

koliko je 1089,moji mi rekli samo do 15000 evra.

eee sto ja nisam imao ovakve roditelje....sine samo 15k eura mozemo da ti damo za motor jer mora da ostane bar 20k za auto......SRBIJA

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

ako ti nije nista razlika od 4000 ojra a i matorani ti daju 15000 onda dodaj jos manje od  2000 na tu jamahinu cenu i zajebi te japanske nindze i shogune i uzmi DUCATI848.....ocigledno ciljas na statusni simbol a od toga nema veci,japance imaju svi......seljancice idu na japance i sve sto ima veliko R,sa dukatijem mozda provozas neku ribu iz centra BGa  ;D    salu na stranu stvarno uzmi dukati ako imas drkema

• Svrati ponekad, 423 postova

Sto se tice izgleda ja da se pitam meni je svejedno , svakako bi plastike sa oba ishle u smece :D :D

A radi ostalog  naravno r1 ipak je to novi koncept mashine...

Hahahaha Bravo Braco streetfighteru.Ti si moj idol ;D ;D ;D ;D

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

GSXR i nemoj uopshte da se razmishljash 2008 , pod uslovom da ti se vizuelno svidja ... neunishtiva mashina , znam ljude kojima je bio cilj da sahrane agregat i josh uvek nisu uspeli a voze svaki dan kao da su na GP-u

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ne bi trebalo da postoji dilema... R1 je definitivno motor ove godine. po raznim testovima koje sam citao, kec je ostavio konkurenciju dosta iza sebe... zvuk na novom kecu je mnogo lepsi od standardnog I4 zvuka itd. ... jednostavno, ako imas para kupuj keca  ;)

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Za 15k bih pazario 848,bez razmišljanja.

Sad,ako je to tebi slabo,to je druga stvar...

• Zainteresovan, 730 postova

Ja bi Kupio Kawu zx-10 2009, za ono para sto ostane kupio opremu boli glava, sav se u zeleno obukao, natocio goriva, pare u dzep i obisao sav Balkan (gdje se moze bez vize i neke vece papirologije) ;D

Al to sam ja  :)

• Drug član, 2316 postova

Brate, jeste Yamaha noviji koncept, ali ja bih baš zato i uzeo Kawu. Odlično izgleda, pričaju da je brutalno brz, ja ga nisam vozio, ali mislim da ti Yamahina sekunda po krugu neće puno značiti u stvarnom životu. R1 je prvi motor sa krosplein radilicom (big beng) napravljen za široke narodne mase, to je u GP-u fantastično, ali koliko je taj agregat trajan, vreme će tek reći.

Reci matorima kupujem R1 (ne pominji reč Yamaha), uzmeš Kawu i četiri soma džep. Voziš 2 godine, dodaš tu razliku i opet nova makina.

Potpuno se slazem sa ovim. 4.000 je prevelika razlika.Koliko se samo opreme za te pare moze staviti na motor (ogibljenje, auspuh, kocnice...), plus ti ostane za opremu(kacigu,jaknu,pantalone).

• Zainteresovan, 518 postova

njemu ocigledno nije to velika razlika cim daje toliku lovu za motor,a za dve god ce ponovo iscimati matorce za nesto jos ludje.... ;)

moj glas ide 848,pa javi sta si pazario....

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

V max. Gde ćeš veću egzotiku od toga, kao da je došao direkt iz pakla. E sad ako baš voliš plastiku... Ducati.

• Zainteresovan, 875 postova

Decko je rekao da hoce sportaka tj. R1 ili desetku.

Mali off: Stone pogledas Busu ili B-king-a za te pare ako vec hoces jak motor. Ali ako je odluka spala na ova dva onda da ne duzimo pricu..  Moj ti je savet da ipak pogledas sve modele koji se za te pare mogu kupiti a to je 90% naseg trzista. :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja