HornY 57 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...ove godine sam poceo da vozim bike u opremi... Do sada sam se smrzavao...primetio sam da mi pantalone prave stetu na rezervoaru, tacnije lak se grebe sa leve i desne strane TANK pad-a... postoji li neko bolje resenje od kupovine providne folije iz LOUISA? Pozdrav Igor www.louis.de 10026131 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan bagster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ruzan je plavi, sem toga, ovo je SRBIJA, kod nas toga jos uvek nema, i kad bude bilo bice 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...