Jump to content

Moto Zajednica

Zmije po putu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

Moze i skroz stapic da se provuce kroz kera ili zmiju pa onda specijaliteti kineske kuhinje laaagano. Salim se, ja volim zivotinje al ne volim kad iste pokusavaju da me skinu sa bajsa ili motora.

Znaci u stilu bonda jamesa bonda - liv en let daj

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova

Citam i umirem od smeha!!! Od pocetka do kraja, ovo je deff. najsmesnija tema na forumu!

dejanf650, pozdravi ujaka i cestitam bebca!

Hvala na cestitkama. Tema je postavljena iz najboljih namera, kad ono ispade :). Ma nek ide život. Da nema ovog foruma ne znam sta bih radio u ovom sumornom vremenu smanjenja plata i povećanju poreza na platu, registraciju, pivo, cigarete, oružje... Ne mogu da verujem da sm bas toliki baksuz da konzumiram samo oporezovane stvari. :'( Ma bataliću sve i prelazim u narkomane njima jos nisu udarili porez na njihovo zadovljstvo. Ma zezam se.

Pozdrav za sve bajkereeeeeeeeeeee, ljubitelje piva, lovce i ljude dobre volje

Živi bili vi meni, a ovi iz skupstine DUMRU ;)

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Meni nije nimalo smešna.

Zmija se plašim toliko da ne smem da vidim zmiju ni na slici, zato ovu temu od početka čitam veoma bojažljivo da ne iskoči nešto sa ekrana.Ja sam jednom imao susret sa zmijom, ubijenom na sred puta.Odmah niža i puuuun gas nekih 500m, a onda sam stao, pregledao motor (da se nije negde zavukla  :D ) pa zavrnuo nogavice na pantalonama i pregledao i to područje (da se nije i tu zavukla). :D :D

Sada je i meni smešno, verujem da će i ostalima da bude ali u tom trenutku mi nije bilo ni malo prijatno.I mislim da je vrlo opasna situacija kada se neko ko ima fobiju od zmija kao ja susretne sa istom vozeći motor.

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

pa sarke za pocetak nemaju onaj roscic koji je za poskoka karakteristican, a obicna sarka je i sarenija kao i manja od poskoka a i glava im je oblija, dok je kod poskoka izrazito srcasta, a od sarki imas 2-3 vrste kod nas dve izrazito sarene sa cik-cak sarom i jednu skroz crnu koja ima saru vidljivu tek kod prelamanja svetla... i sve su manje od poskoka.

• Svrati ponekad, 103 postova

Susretao sam se i ja njima, mrtve ostavim da uživaju, a žive sam ubijao samo u vojsci, u lovu i u šetnjama samo se povučem i teram dalje (drugim putem). Imao sam u vojsci prilike da ih probam ali mi se nije dalo, prvi put sam povučen sa terena, pred večeru, jer je teren bio samo za ugovorce, a drugi put sam ubio kapitalca ali smo imali dovoljno konzervi i mesa za roštilj da smo je bacili iz frižidera kad se završio teren. Ručkao sam žabu ali vam ne mogu reci nista o ukusu jer su bila dva batačića na nas četvoricu, malo prodimljena na vatri. Elem, svaki novi susret sa zmijom me istera iz pameti pa makar sreo onu malecku beloušku na pecanju.

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

pa sarke za pocetak nemaju onaj roscic koji je za poskoka karakteristican, a obicna sarka je i sarenija kao i manja od poskoka a i glava im je oblija, dok je kod poskoka izrazito srcasta, a od sarki imas 2-3 vrste kod nas dve izrazito sarene sa cik-cak sarom i jednu skroz crnu koja ima saru vidljivu tek kod prelamanja svetla... i sve su manje od poskoka.

Ma jok bre.... si probao nekad da okačiš vrata na poskoke?  ;D sori, nisam mogao da odolim :)

iron_hinge_lg.jpg

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

hahahahahaha jesi L00D oces da se smantam sa ove rasklimane stolice....  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

Ma jok bre.... si probao nekad da okačiš vrata na poskoke?  ;D sori, nisam mogao da odolim :)

iron_hinge_lg.jpg

ahaahahahahah a ja som se raspisao... mada uz malo dovitljivosti mislim da bih mogao :)

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

iron_hinge_lg.jpg

Ne mogu baš vrata da okačim na "poskoka", ali... dobar givit mogu  ;) ;) ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja