Slayer 12 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prvu pomoc sam kupio jos prosle godine u metrou i jedva sam je spakovao ispod sedista.A sto se tice sijalica jedino da povadim alat i umesto njega stavim sijalice. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u Metrou, kupio prvu pomoc 350 din i florescentni prsluk 90 din!!! Da kupio sam i aluminujumske kapice za ventile na tockovima za 114 din, a u na Novom Beogradu u radnji gde drze Luis opremu ista prva pomoc kosta 800 din, a kapice 500, pritom su identicni proizvodi, na prvoj pomoci su cak zaboravili da skinu cenu iz Metroa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan dimenzije pomoci iz metroa su 130 x 110 x 50 mm *ukoliko sam omasio to je zato sto je bio mrak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo jos prosle godine. Imas skoro sve sto je potrebno samo u manjem pakovanju i mali osiromaseno u odnosu na prvu pomoc za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam onu karticu za kupovinu u metrou. Jel ima neki kolega koji bi ucinio dobro delo i da mi uzme prvu pomoc pa da mu ja donesem parice??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem u nedelju 99% pa cu ti kupiti. posalji mi samo tel. na pp. da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 29, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim PP i sijalice od prvog dana kupovine motora. PP sam kupio na bubnju za neku sicu para, onu veliku plavu za kola, ispostavilo se da je kompletna. Cak sam dodao i prasak protiv bolova A da, sve to nosim u rancu jer ispod sedista nema mesta, naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4477 Napisano Maj 29, 2009 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre neki dan kupih tu PP iz Metroa, cena je 411 din. Na kutiji pise da je po JUS-u pa nisam ni otvarao da vidim sta sve ima. Valjda je tu sve sto treba. Uzeo sam i prsluk za 120-ak din. I jedno i drugo nosim u rancu jer na motoru apsolutno nema ni trunke prostora. Na pumpama sam nalazio samo auto apoteku tj onu ogromnu kutiju a to nije dolazilo u obzir za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 29, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan OPREMA ZA PRUŽANJE PRVE POMOĆI U motornim vozilima, osim u motociklima radne zapremine motora do 50 cm³, mora postojati, na vidnom mestu, oprema za pružanje prve pomoći (kutija prve pomoći) tako da je vozač može po potrebi, koristiti. Sta znaci na vidnom mestu??? Ja nema prostor ispod sedista, kad skinem kofer nemam nikakav prtljazni prostor (osim onog za alat gde ne moze da stane nista drugo). I meni ispod sedista nije ni malo "vidno". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan OPREMA ZA PRUŽANJE PRVE POMOĆI U motornim vozilima, osim u motociklima radne zapremine motora do 50 cm³, mora postojati, na vidnom mestu, oprema za pružanje prve pomoći (kutija prve pomoći) tako da je vozač može po potrebi, koristiti. Sta znaci na vidnom mestu??? Ja nema prostor ispod sedista, kad skinem kofer nemam nikakav prtljazni prostor (osim onog za alat gde ne moze da stane nista drugo). I meni ispod sedista nije ni malo "vidno". Mislim da je ovo malo besmisleno sroceno,trebalo je valjda da pise "mora postojati i biti dostupno ili dati na uvid sluzbenom licu ako ono to zatrazi ili sl."! Ovako samo da ga nosis na glavi ili na rezervoaru...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da upozorim sve vas koji planirate da kupite prvu pomoć iz Metroa- pre oko mesec dana otišao sam da kupim, ali ni jedna (!!!) kutija nije bila kompletna! Radnik Metroa koji me je video da kupujem prvu pomoć bio je fer i upozorio me da prvo pogledam šta sam stavio u korpu- falilo je pola stvari sa spiska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1907 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prva pomoc netreba da bude na pristupacnom mestu da bi je prikazali ovlascenom licu nego da bi u slucaju nesrece neko ko vam pruza pomoc mogao lako da je nadje i upotrebi iskljucivo na vama i vasem suvozacu.Znaci prva pomoc sluzi za pruzanje prve pomoci vozacu i putnicima ,a ne trecim licima ,za njih se koristi njihova prva pomoc. PS Ko sumnja u ove navode neka proveri nacela pruzanja prve pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1907 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima uzeo sam prvu pomoc za kola,odvojio po komad i stavio u par kesa i pod sediste.Da li se to racuna kao prva pomoc?Mada je malo glupo,ko zna jel to jos sterilno i to... ne bih se previjao time Prva pomoc netreba da bude na pristupacnom mestu da bi je prikazali ovlascenom licu nego da bi u slucaju nesrece neko ko vam pruza pomoc mogao lako da je nadje i upotrebi iskljucivo na vama i vasem suvozacu.Znaci prva pomoc sluzi za pruzanje prve pomoci vozacu i putnicima ,a ne trecim licima ,za njih se koristi njihova prva pomoc. PS Ko sumnja u ove navode neka proveri nacela pruzanja prve pomoci. Ko sto sam napisao stim treba tebi da se pruzi pomoc pa ti stavi sta god hoces.Ako nekom drugom pruzis pomoc i izazoves problem mozes cak i da odgovaras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1907 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u prodavnici na Subotickom bulevaru neznam kako se zove imaju dosta opreme i cena je mislim oko 400 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan znaci dzaba i da se kupi ako nije na "vidnom" mestu opet mogu da pisu prijavu !!!??? kakva lopovska drzava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aha, moze samo da me povuce za onu musku stvar... Ja paket drzim na "pristupacnom" mestu, jer nemam zadnju policu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam onu karticu za kupovinu u metrou. Jel ima neki kolega koji bi ucinio dobro delo i da mi uzme prvu pomoc pa da mu ja donesem parice??? Kupio sam ti druze 410 din. u METROU javi se kad hoces kod mene je u Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 1, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan MA DAJJJJJJJJJJJJ a sta ce ljudi koji voze Zujalice, da stavi ranac na ledja pa sve potrpa u ranac........Neko moze u gepek ali sta ce ostali koj nemaju gepek??? APSURD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan isto sto i kandidati za polaganje voznje, kako ce da doteraju motor do poligona ako su vratili L table ...na zalosta nasi zakoni su suplji ko sita al na nasu stetu naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan MA DAJJJJJJJJJJJJ a sta ce ljudi koji voze Zujalice, da stavi ranac na ledja pa sve potrpa u ranac........Neko moze u gepek ali sta ce ostali koj nemaju gepek??? APSURD!!! Apsolutno si u pravu! Treba zujalice osloboditi nosenja prve pomoci jer kada vozac padne sa njih prva pomoc mu ne treba, a ne moze ni da pomogne nekom drugom jer mnogo brzo vozi i ne vidi kada nekom treba pomoc... Ma daj... U krajnjem slucaju tenk torba, pa u nju. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Jun 3, 2009 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ma da sad cu tank torbu da nosim samo za prvu pomoc puca mi tuki bash ... zasto u kolima moze u gepek a na motoru da bude na vidnom mestu ? debilizam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba Held Tiny, zapremine 1L i cene 2000 dinara je meni savršena za prvu pomoć. Stane taman u veći džep i još ostane mesta za recimo novčanik. U providni deo ide mobilni, u manji džep još nešto od dokumenata... Kada se skine sa rezervoara može da se nosi kao pederuša. Bolje 2000 za torbicu nego 3000 za kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba Held Tiny, zapremine 1L i cene 2000 dinara je meni savršena za prvu pomoć. Stane taman u veći džep i još ostane mesta za recimo novčanik. U providni deo ide mobilni, u manji džep još nešto od dokumenata... Kada se skine sa rezervoara može da se nosi kao pederuša. Bolje 2000 za torbicu nego 3000 za kaznu. gde si kupio tu torbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan gde si kupio tu torbu? www.motokucalazarevic.rs, brka (mladenovac), a ima jedna i u kdm-u. Takodje, u Maxmoment-u imaju torbicu na slican fazon koja moze lepo da se prosiri i da stane svasta u nju, a kada se sklopi kao pederusa. Maxmoment moto shop, Karadjordjeva 55 Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Dimac pre par dana u Metrou kupio prvu pomoc za 410 din, a to sta ima u njoj uopste me ne zanima, jer je fabricki upakovana u celofan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...