Bosi72 4 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Evo kratkog izvestaja sa sastanka Horizons Unlimited udruzenja odrzanog proslog vikenda (13-15 marta) u mestu Mita Mita u Viktoriji. Mala digresija, na moj post u kome sam pitao da li ima zainteresovanih da se pridruze na putovanju do Beograda javilo mi se vise ljudi, ali najozbiljniji kandidat za sada je Aleks, doktor iz Adelajda - inace nase gore list ali na zalost ne zna srpski (bice vremena da ga nauci:). On bi zeleo da obidje rodbinu u okolini Beograda motorom, a obzirom da je skupljanje informacija veoma vazna faza u pripremama, odluka je pala da se upoznamo i da se provozamo zajedno na sastanak HU udruzenja. Sta reci, 3 dana voznje, prezentacija-predavanja, 2 dana kampovanja i sto je najvaznije - dobrog provoda. Oko 100ak gostiju, medju kojima je bilo dosta ljudi koji su ustvari prosli kroz razne zemlje ove planete uzduz i popreko. Takodje dosta ljudi je bilo sa ADV foruma. Kratku foto-reportazu sa sastanka mozete procitati ovde: http://www.nikolic.com.au/hu2009/index_sr.html Pozdrav Stjepan -------------------------------- Horizons Unlimited Meeting - Mitta Mitta 13-15 Mar 2009 Dan 1 Kamp Moj dom za naredna 2 dana. Drago mi je da sator nije propustio vodu nakon jake kise koja je padala u par navrata Dan 2 7 ujutro pored potoka. Cisto i uredno mesto za rostiljanje. Definitivno vredi posetiti ponovo Garijev Suzuki Burgman. Da, on je posetio sve ove zemlje na auto nalepnicama ! Al je dosao iz Perta da se nadje sa starim prijateljem iz osnovne skole. Lep motor kompletno opremljen Prva grupna voznja Malo kasnije stigli smo na "Darmouth Dam" - vestacko jezero Susa i klimatske promene cine svoje Hidrocentrala sa druge strane 1-casovna pauza Aleks i ja. SRB MNE - drago mi je da vidim ove nalepnice:) 32km off-road i poslednjih 200m veoma nezgodnog puta Roj, hvala za toplu vodu ! Gari na putu nazad Prvo padanje sa motora u zivotu. (mada vise je bilo spustanje). Srecom, protektor je odradio posao tako da je samo poklopac menjaca ogreban. Hvala Dejvidu na pomoci oko podizanja motora Majklova i Kolinina prezentacija puta od Londona do Moskve Spisak svih govornika i raspored mozete pogledati ovde: http://www.horizonsunlimited.com/meetings/Australia2009 Kratka pauza za pice Margaretina prezentacija njenih putovanja po Americi (160.000km za 1 godinu !) Garijeva prezentacija na kineskom 125cc motoru i Suzuki Burgman skuteru Rolijeva prezentacija o putovanju od Juzne Amerike do SAD. Bili smo komsije 2 dana Dejvid, vlasnik Safari Touratech kompanije je drzao prezentaciju o procesu pravljenja plasticnih rezervoara. Mobilna prodavnica sa mnogim artiklima na popustu Dan 3 - vreme da se ide kuci Mitta Mitta - Omeo put. Nekoliko iznenadjenja sa kravama na putu, ali sve je proslo uredu Gari nas je napustio prema Falls Creek-Brightu, a Aleks i ja smo nastavili ka Omeo-Mt.Hotham-Brightu Lepi pogledi i odlicni putevi za motore. Viktorija je pravi raj za motocikliste Mt. Hotham Cool, isn't it Posto je bilo kasno odlucili smo da ne idemo prema Mensfildu, nego smo odlucili da idemo autoputem do Melburna Sledeci dan u mojoj garazi PS: Zahvaljujem se organizatorima i svim ucesnicima od kojih sam saznao puno korisnih informacija. Hvala svima na savetima i nadam se ponovo skorom vidjenju. Stjepan --------------------------------------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek s tvoje strane - jako zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blade 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Z750, BMW K1300R Prijavi odgovor kao problematičan Opet lepa priča i slike od tebe, pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 18, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaa na njihowu radionicu .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepo ,dobijem utisak ko i ja da sam bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 12, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhhhh !!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kako je lepo videti nase ljude u inostranstvu preko neta kako se vozaju tamo i provode po susretima i voznjama. Hvala na ovoj interesantnoj prici preko zice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe sto si podelio to iskustvo sa nama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...