Dzo 5 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom novi motor, napravio si odlican izbor! P.S. Dobro dosao u FZ6 klub i obavezno javi kada ga pokupis... Puno hvala !!!! : ) Ali hocu prvo da sacekam da se sve zavrsi pa onda da se radujem , nesto mi se bas oduzilo : ) Javljam se kad sve zavrsim : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim svim ljudima koji su mi svojim savetima pomogli u odabiru motora. Uprkos mnogim poteskocama danas sam preuzeo motor. Jos jednom puno hvala svima puno ste mi pomogli. Veliki pozdrav : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 24, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan opa, nabaci koju slicicu kada stignes! pravi motor si odabrao, vozio sam malo zetovog FZ-a, i ide kao munja!... da se vozate i navozate u sreci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan opa, nabaci koju slicicu kada stignes! pravi motor si odabrao, vozio sam malo zetovog FZ-a, i ide kao munja!... da se vozate i navozate u sreci ! Obavezno : ) Puno hvala pozzz : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor! Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 24, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, daj slike da vidimo lepotana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dzo , Evoi Ivanov zet da ti chestita ... wellcome to club ... Pravo motorche ... Pozz Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , hvala : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...