pero rep 127 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sone divljak kragujevac misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Mislim divljak, Shone Kragujevac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan u kom smislu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pravom! ;D BTW, nisam znao da ima i servis... Verovatno je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije... a ipak mozda i jeste. Mislim dobar a ne divljak. Ocu reci servis. A opet mozda i nije... mislim dobar, servis a ne divljak. U stvari hteo sam reci da nije covek divljak a servis... neznam. Al sto da ne pisem gluposti u ovoj temi kad niko nista konstruktivno nije napisao. A pravila jasno kazu sta treba pisati u ovom podforumu. "Dabogda crko rokenrol kad ga svako svira a i ja sa njima" E sad, postoje zakoni visi od propisanih... to su heroji govorili kad su bili mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, imao sam problem sa izduvom tj auspuhom koji par majstora nije znalo da resi elem odem kod Shoneta Divljaka, tip mi lepo pokaze kataloge sa raznim modelima isith objasni mi koji ce "zahvat da uradi" i kaze mi dodji sutra i bice gotovo. I tako je i bilo!!! Sve uradjeno perfektno i pedantno!!! I jos jedno moje subjektivno zapazanje, volim kada odem u cist i sredjen servis jer je to slika i pedantnosti rada istog a to je Shone Sport a ne u neku chadjavu, prljavu garazu!!!! Moje pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2109 Napisano Maj 15, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ja opet bolje da ne pisem. Oterali neki motorin kod njega na servis i on ga rasklopi pa ceka delove , pa sutra ce, pa posle ce, pa tako jedno 6 meseci. Mi mu se najavimo da cemo doci da ga uzmemo i kad smo dosli on pobegne u kucu i nece da izadje. Neki momci popakovase delove u kutije, spakovase nam u kombi i kapija. Na kraju kad smo poceli kuci da ga sklapamo sami fali pola delova. Tako smo nepalnirano morali da damo jos dosta para za to sto je falilo i + sto je motor stajao. Divljak?! Procenite sami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad izgleda da sam ja imao sreće ili da je ti nisi imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2109 Napisano Maj 17, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je i on imao srece :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...