soony 217 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ... kanim se da kupim ovaj dodatak za vetrobransko staklo jel nešto nisam pri parama da dajem za givi-jev 100 evra. Visok sam 190 i zanima me da pre naručivanja čujem neke komentare od ljudi koji imaju ovo krilce na stromu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 16, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan to mozes kupiti u Louisu samo u kompletu sa cijelim vizirom,ja sam se namucio dok sam kupio taj dio posebno,nasao sam ga samo u zagrebu i platio 55€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 16, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovdje da ne pisemo ispocetka,vec je bila tema http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30660.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...