Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs twin

Cao ,

ja sam Miso imam 27 god,BG,  i upravo nabavljam prvi motor (ako je za utehu, znam da vozim bajs ).

Ono sto je meni najvise odgovaralo je neki endurcic do 250 ccm (Imam 190,85-95kg i voleo bih da motor moze(a i ne mora) da ide i malo "van puta" )

Dvoumio sam se dugo izmedju novog kineza i polovnog japanca.

Skupio sam kintu za novog kineza, al' je tu trebalo jos sto sta (registracija, polaganje, oprema i sredjivanje istog iako je nov)

I na kraju kompromis (od dva zla izaberi oba ) polovni kinez(qingqi gy 200 ba ) .

Uskoro ce uslediti ulaganje: gume (mozda Dunlop, ubacicu novu temu) , srafovi ,...

Oprema: jakna Difi scoop(120 e) rukavice Held vintage(45 e) ,

Kacigu tek treba da uzmem. Flip-up, cini mi se da su najprakticnije (grad + otvoreno).

Dvoumim se izmedju Caberg (ne znam kako bese model znam da je bio oko 17000) i Held Concord(nije bilo broja na sajmu) ?

Tnx, poz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1967 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Dobrodosao. Nemam iskustva da ti dam savet u vezi kacige ali naci ce se vec neko ko se razume

• ,, 1032 postova

Zeleo sam da mu skrenem paznju da isprazni sanduce. Smatram da je postovanje u njegovom prestavljanju delotvornije od otvaranja nove teme sa naslovom "Isprazni sanduce". A red je da ga pozdravim prvo kada mu se obracam. Verujem da je sustinu mog posta vecina forumasa shvatila.  ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja