KASKADER 0 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ZZR 600 u delovina prodajem... 063/888-97-18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kaskader sanduče ti je puno, ali nema veze evo ovde ću da prekopiram: Interesuje me da li možda imaš levi fuzastet i koja je cena(za komad i za par), jer meni treba za mog GPZ-a a predpostavljam da su isti, ali ni slika ne može da škodi pozdrav Bane!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je god.? Mene int.izduvna grana,koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...