Djeneral 1436 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zainteresovan...jagnjetina se ne propusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stizem i ja;SUPER TESKA;Vrnjacka Banja.Cuvajte se ovceeee...meeeeeee....cccccccccccccccccccc..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Oko mene ima puno ljudi koji bi isli, a nisu na forumu. O kakvimprijavama se radi? Ja sam razumeo da su svi dobrodosli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa, vrati se na pocetak teme, tamo pise i o organizovanom odlasku (to, doduse, pise i u naslovu teme i svakom odgovoru na temu, pa i Tvom), zatim o prebrojavanju zainteresovanih da bi organizator mogao da ima okvirnu sliku iz logistickih razloga, a u njih spada i kotlic koji bi se za nas spremao, zatim prosotr za izlaganje motora, pa prostor za kampovanje onih koji bi prenocili i slicno. U jednom momentu je Gremlin insistirao na glasanju za jagnjecu kapamu da se vidi koliko je ljudi zainteresovano da to proviri iz kotlica, a sad u svemu tome potrazi o kakvom se "prijavljivanju" radi Naravno, prilikom prijavljivanja ne treba biti neozbiljan, jer se kod prijava na ovom forumu ocekuje onaj stepen ozbiljnosti koji zahteva da razmislis pre prijavljivanja, bar utoliko da ne bi neko pravio kolicine koje ce se posle bacati, eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa, vrati se na pocetak teme, tamo pise i o organizovanom odlasku (to, doduse, pise i u naslovu teme i svakom odgovoru na temu, pa i Tvom), zatim o prebrojavanju zainteresovanih da bi organizator mogao da ima okvirnu sliku iz logistickih razloga, a u njih spada i kotlic koji bi se za nas spremao, zatim prosotr za izlaganje motora, pa prostor za kampovanje onih koji bi prenocili i slicno. U jednom momentu je Gremlin insistirao na glasanju za jagnjecu kapamu da se vidi koliko je ljudi zainteresovano da to proviri iz kotlica, a sad u svemu tome potrazi o kakvom se "prijavljivanju" radi Naravno, prilikom prijavljivanja ne treba biti neozbiljan, jer se kod prijava na ovom forumu ocekuje onaj stepen ozbiljnosti koji zahteva da razmislis pre prijavljivanja, bar utoliko da ne bi neko pravio kolicine koje ce se posle bacati, eto... Hvala na obavestenjima, ja cu ubrzo prijaviti broj ljudi koji ide samnom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 25, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi govori da ovu feštu nikako ne bi trebalo propustiti. Stoga, eto i mene na spisku. E, sad, što se kapamice tiče...naravno! Ja uvek savetujem nešto čorbasto pre pečenja! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boboška 13 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: ČAČAK Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za jagnjetunu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Još nije zvanično objavljeno, ali mislim da grupa CHOPPERS-a iz Mladenovca, u saradnji sa svojim članovima iz ostalih gradova, priprema mini skup u tom terminu gde je uključena i poseta jagnjijadi. Ne bi bilo loše da se akcije objedine. Naknadno ću ubaciti ime čoveka iz organizacije i telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti dosta jagnjica jer dolaze bajkeri iz bgd-a. beste sivi oblaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan + ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ne propusta +2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Mart 30, 2009 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno, ovo se ne sme propustiti. Jos treba samo da vidim da li sam +1 ili single....Sad jos cekam temu za prijave.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 30, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo bese spisak za kapamu 1. Misha i Ljilja Pei 2. Gremlin i Gremlinka (ako bude dobra Zelenko) 3. dr.Bane 4.Saxi & Saxolina 5. dimac 6.M a R k o 7. Lancia88 x barem 2 (ne znam za ostale koji bi posli da li su za kapamu) 8. thelord 9. kochaMatori (+ kochaMladji opciono - ako tada ne bude u vakumu izmedju prodaje i kupovine motora) mada ne ljutim se ako umesto/pored kapame padne i ariljski specijalitet "jagnjecina u vocu i povrcu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, Koco, taj spisak . Nego, slabo se prijavljuju ljudi za kapamu, kako to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne znadu mladi za kapamu, tesko je ziveti u neznanju ponekad...iako je uglavnom to laksa opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da budem iskren ni ja ne znam sta je to ali cu da probam, nadam se da ce mi se svideti. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Citiracu samog sebe..... Kapama, staro srpsko jelo. Uzme se mlada jagnjetina /najcesce jagnjeci pikljevi/, napravi se nesto poput gulasa od toga, a pred kraj se ubaci zelje. Postoje razni modaliteti, naravno. Sluzi se vruce, direktno iz kotlica, a odozgo se zvizne dobra kasika kiselog mleka, po mogustvu ovcijeg. Ne verujem da moze da se nekom iskrenom ljubitelju jagnjetine ne dopadne kapama. Naravno, Greca je dodao neizostavnu lepotu dozivljaju, vruc lebac iz furune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I bre, jeo sam to samo nisam znao kako se zove, baba ponekad spremi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi babu i zovi sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi babu i zovi sledeci put :D Vazi, mada mislim da bi muckalice bolje legle, bar meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mnogo probirljivi Vidis i sam da se skoro sve vrti oko klope, a voznja je usput ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mnogo probirljivi Vidis i sam da se skoro sve vrti oko klope, a voznja je usput ;D Ako cemo bas Muckalice moracu preko leta da jednom da uhvatim caleta kad je slobodan da pravi muckalice na Kosmaju jer je stvarno ekspert, tu ni baba ni majka ne mogu da ga pobede. Kad bih povuko makar malo na njega za spremanje hrane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Muckalice ne odbijam, ni u ludilu . Jedino sto, posto je jagnjeca tema, da se drzimo jela od jagnjetine. Znaci, pecenje, kapama, jagnjeca sarmica u maramici, jagnjeca corbica, jagnjeci pikljevi, starija jagnjetina, tj ovcetina.... Ajd nagradno pitanje, ko zna kako se zove jegnje adolescent /nije mlada jagnjetina, nit je ovcetina/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam, ali nije fora da ja kažem. A što se tiče mućkalice, može i ona da bude sa jagnjetinom, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne! Muckalica samo i jedino od svinjskog mesa, onog od kog se prave raznjici! Ako neko pravi drugacije, dolazim da probam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...