Jump to content

Moto Zajednica

Moto nesrece

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Mislim da nisi odabrao prave primere - nesrece jesu, ali je vecina sa takmicenja - kakvu pouku moze da izvuce iz toga obican vozac? Sem toga, poslednji video ne radi, bar meni.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

ma gledam prvi klip i ne mogu da verujem ??? ??? ??? uhvatio bi majmuna i rentao bi ga po gej skupovima da na bulju odradi sve sto je ostetio.

sta li je taj umislio, kreten najobicniji, necu dalje da pisem sta mi se mota po glavi jer ce me banovati. >:( >:(>:(

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Ovog prvog a bogami i onog idiota od pandura bi tacno rentao da im ispadne crevo svaki put kad se zakaslju. Narocito pandura. Bukvalno bi ga mucio godinama dok ne crkne. Ne smem dalje jer ce pasti ban.

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Ovog prvog a bogami i onog idiota od pandura bi tacno rentao da im ispadne crevo svaki put kad se zakaslju. Narocito pandura. Bukvalno bi ga mucio godinama dok ne crkne. Ne smem dalje jer ce pasti ban.

a pandura sam pogledao tek kad si prokomentarisao. za nega nema rente on ide gratis sa sve uniformom. a za detalje tretmana da ne pricamo.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

a pandura sam pogledao tek kad si prokomentarisao. za nega nema rente on ide gratis sa sve uniformom. a za detalje tretmana da ne pricamo.

Ma ja bi ove pandure karao do kraja zivota, pizda im materina, dzukele jedne, ovamo kao sprovode neki zakon a vidi sada?!

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Zao mi jedino sto ovaj pandurski auto nije barem u vrata pogodio, prosao bi im izmedju usiju obojici...

Kakav bedak

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Nadam se da se tema nece svesti na to sta bi ko kome radio i kojim bi ga mukama mucio. Ajmo dalje, zakljucci, korisni saveti...?

• U prolazu, 34 postova

Prvo da kazem da zandare nemirisem ni pod razno a onda moje vidjenje te nesrece sa nazalost smrtnim slucajem.

Kamera prvo snima policijski auto kod ukljucenja na put zatim polako krece u levo gde se vidi nadolazeca kolona i onda se cuje a zatim i vidi tip koji ga je malo zavrnuo i prolazi kolonu i udara u policijski auto.

Policijski auto se vidi do 7 sec a udes se desava u 17 sec.Mogao je vec u 8 sec krenuti da se ukljucuje.

Po meni moguca je greska bajkera.Zapravo greska zandara se vidi samo po reakciji ostalih bajkera.

Ispravite me mozda gresim  ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja