alex r6 193 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike mog novog rada,bela perla sa zift crnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidim pokretac teme Aleks, reko sad ce neka Yamaha, kad ono kKawasaki i to prelep Kawasaki...Svaka cast, extra mu stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ih Sale sto odsece ljubicastu zver na slici. Nemoj da se gospodja ljuti zbog diskriminacije :D A ovu jadnu kawu nesto zaskocilo pa ogrebalo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan molim komsije danima da pomaknu aute da slikam motor,kad je sunce komsije tu,kad nema sunca nikoga,stvarno je ova boja ispala lepo,ali sam morao da je malo istjuniram(neke sitnice)ali necu o tome,opet ce me na kolac(na suvo),inace gospodja je stvarno ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan iako je to motor moga brata stvarno je super,ovoj kavi leze sve boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga danas prekoputa export auta zaista mi skrenuo pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelepo.Al gde ti je ovde full EVOLICIJA, brate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan burazer nece da se zeza sa tim,ali kad god udje u garazu ona ga saceka iz mraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Lepo odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga danas prekoputa export auta zaista mi skrenuo pogled a ona yamaha nista,sala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...