lancia88 83 Napisano Octobar 4, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dakle, zanima me da li je neko imao licno ovaj motor pa ako jeste, voleo bih da procitam/cujem pokoje iskustvo sa njime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Octobar 8, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav lep motor ima ga jedan moj komsija kaze da je potrosnja mala i da je udoban mada ga on ima godinama neke vece informacije od njega neznam jer on godisnje predje snjim 200-300km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 9, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...jer on godisnje predje snjim 200-300km. Odmah da mu se oduzme isti!!! :twisted: Lancia? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 9, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jest Yo, uzimam ga pa krece u customizaciju nego je redak model pa se "grebem" za informacije...sta da se radi, stigla jos jedna A kategorija u kucu pa ode moj beli ljubimac kod zene a ja sebi trazim srecu sa ovim LTD-om. Dane, to su idelalne kilometraze - za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 9, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' jest Yo, uzimam ga pa krece u customizaciju nego je redak model pa se "grebem" za informacije...sta da se radi, stigla jos jedna A kategorija u kucu pa ode moj beli ljubimac kod zene a ja sebi trazim srecu sa ovim LTD-om. Dane, to su idelalne kilometraze - za vikend [/quote'] /po danu može. Èe'titam mae'tore... Lepo da se vozaš (makar i na Kawi... :twisted: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Octobar 9, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Dane, to su idelalne kilometraze - za vikend jeste al on ga ima tek radi reda a nece da ga proda ni po koju cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 9, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma salim se ja Dane, sve je to OK bez obzira na kilometraze, ja sam danas vozio recimo iskljucivo skuter pa mi nije falilo nista :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav, nista, proveo juce citav dan u Istocnoj Srbiji, znacajan deo se njakao sa tim motorom u Zajecaru i odustao na kraju. Potraga se nastavlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slowy 0 Napisano Novembar 9, 2006 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda treba da razmislis o LTD 450. Velika razlika u estetici a mala (ako je ima) u cijeni. LTD je bas coper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 10, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Lancia, ima jedan ltd u mitrovici, pogledacu za vikend koja je suma u pitanju. Motor je bio par dana kod mene tako da ga poprilicno dobro znam. Dalje ce mo se domundjati na PP ako si zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...