Jump to content

Moto Zajednica

Diadora racing Extreme , Oxtar TCS ,nitro N101

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

Zdravo,

Zanima me dali neko ima iskustva sa Diadora Racing Extreme,ili nekim drugim modelom sportskih Diadora  cizama.

Posto imam uze stopalo, zanima me velicina,da li su brojevi tacni ili su kalupi veci ili manji.

Isto to me interesuje i za Oxtar TCS.

Ja sam kupio Nitro N 101 Racing br.43,(nosim 42,5 ili 43 zavisi) ali ove su mi vece za broj,i na deblju carapu,i na jedan ulozak prsti su ok,ali peta ima previse mesta,ko ima siru nogu verovatno ce mu biti ok.

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

U pravu si za slike,nisam provalio kako se kace.Odlucio sam se za Oxtar TCS Speed,br 42.mislim da imaju malo vece kalupe,videcemo da li sam pogresio.Uglavnom  kada i ako stignu,uradicu slike i opisacu utiske.Sto se tice Nitro NB 101 Racing,utisci iz ruke(bez nosenja) su da je bolja za sire stopalo,Ko nosi broj izmedju boje da uzme manji(nosim 42.5 /43) nitro 43 su mi vece.Slider na prstima ,bocni ,kao i slider na peti izmenljivi,i izgledaju ok,na svakom se nalazi logo firme,mada bi bocni mogli da budu malo deblji ,dupli stepovi,.zastita prstiju izgleda mi dosta dobra,slider je debeo,a i predeo oko prstiju je dosta tvrd,ojacanje za menjac odradjeno od kvalitetne plastikeZastita potkolenice ok,zastita zgloba je plasticna,mogla je da bude karbonska sa vise amortizujuceg materijala ispod.Djon je uradjen od cini mi se kvalitetne gume takodje sa logom firme.Rajfeslus do polovine cizme,a cicak preko njega i dalje do vrha.Kvalitet vestacke koze pod rukom  izgleda ok,ali samo se nosenjem moze provaliti.Toliko od mene.

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: cb600 Hornet

Sta da ti kazem kada znas,jos da broj bude ok,nadam se da necu pored 2 para novih voziti stare ;).Pozdrav

Nedaj boze u papucama kao neki :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja