boldor 64 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan danas sam kod cubike kupio motul 5000 10w40 ,prodavac kaze da je mineralno ulje,ja poverovao i kupio.kuci pogledam sta pise na ambalazi nigde ne vidim da pise mineralno. da li neko zna da li je mineralno,polusintetika ili full sintetika,na srpskom ne pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan danas sam kod cubike kupio motul 5000 10w40 ,prodavac kaze da je mineralno ulje,ja poverovao i kupio.kuci pogledam sta pise na ambalazi nigde ne vidim da pise mineralno. da li neko zna da li je mineralno,polusintetika ili full sintetika,na srpskom ne pise. Mislis verovatno na "5100" 10w40....to ti je polusintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 11, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5000 10w-40 bi trebalo da je mineralno ulje kao i Motul 3000 20w-50. Bar tako pise na Motulovoj web stranici. Ja sam kupio Motul 3000 i u donjem levom uglu kutije pise da je mineralno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Polusintetika . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.Goran 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Polusintetika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.Goran 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Motul 7100 sintetika, 5100 polusintetika,5000 HC-TECH(ma sta to znacilo). 3000 mineralno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan 5000 HC-TECH(ma sta to znacilo). . HYDROCRACKED-TECHNOLOGY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema mineralnog ulja za motore sa vodenim hlađenjem i mokrim kvačilom? Možda sam lupio al' ajde.. to što si kupio je kao mineralno, sipaj i vozi bez brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan to 5000 je mineralno,a 5100 je polusintetika....okaci se na sajt pa ces videti..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je to ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas sam kod cubike kupio motul 5000 10w40 ,prodavac kaze da je mineralno ulje,ja poverovao i kupio.kuci pogledam sta pise na ambalazi nigde ne vidim da pise mineralno. da li neko zna da li je mineralno,polusintetika ili full sintetika,na srpskom ne pise. http://www.motul.de/i/prd/prod_motor/3000_4t_20w_50.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam neki dan kupio istu ulje. Kada okreneš flešicu sa druge strane trebalo bi da može da se odlepi nalepnica i ispod nje je napisano na nekoliko jezika objašnjenje, pa izmeđuostalog i na srpskom. E sad na nekim jezicima piše sintetika a na nekim polu sintetika. uglavnom ni na jednom se ne spominje mineralno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...