Jump to content

Moto Zajednica

gumice kocionog cilindra

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova

..znali neko mozda ko u Bg. lije gumice za kocioni cilindar ili gde bih mogao da kupim originalne?

motor SUZUKI '93

-precnik klipa: 27mm

-debljina gumice: 3mm

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Suzuki ovlašćeni diler - Euro Sumar - Beograd

--------------------------------------------------------------------------------

Adresa - Vojislava Ilica 145 

Telefoni - 011/2889-554; 011/2886-076; 011/288-4211; 011/288 4224 

Faks -   

E-mail - info@suzuki-srbija.rs 

Sajt - www.suzuki-srbija.rs

• U prolazu, 29 postova

Marki pogledaj  na ovoj adresi  www.sigurnost zrenjanin.rs

moras skinuti i odneti do njih. Ako spomenes da je od motocikla odmah se pogube.

jednostavno pokazes im i kazes da je od cilindra. Oni imaju veliki stand prodaje na BUBANj POTOKU  SUBOTOM.

Sigurnost zrenjanin.

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Tražimi isto ovo za drugara, za Thundercat '98. U Yamahinom servisu sam dobio šlog kad sam čuo koliko traže za set gumica za jedna klešta.

Čekam subotu da potražim na Bubnju, danas sam takođe dobio informaciju da se tamo mogu pronaći gumice. Ako neko ima još neku informaciju, i ja bih bio zahvalan  :)

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom 650

tosin bunar 162/35  prodavnica GLEDJA imaju sve moguce gumice koje se proizvode za kocione cilindre,ja sam juce bio i kupio za karting,a prosle godine za motor,samo treba da ponesete originalnu gumicu i pokazete prodavcu.

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750
tosin bunar 162/35  prodavnica GLEDJA imaju sve moguce gumice koje se proizvode za kocione cilindre,ja sam juce bio i kupio za karting,a prosle godine za motor,samo treba da ponesete originalnu gumicu i pokazete prodavcu.

Pokušao sam da ih pronađem na ovoj adresi (kućice ispred vulkanizerskog servisa), ali sam našao lokale samo do broja /25. Ljudi iz okolnih lokala su me belo gledali kad sam ih pitao za ovu radnju, pa predpostavljam da sam omanuo u lokaciji ili nečemu drugom. Vrteo sam se 15ak minuta u krug i otišao neobavljena posla.

Pomoć? Jel su negde zavučeni, i da li su uopšte na toj lokaciji (mini tržni centar ispred auto adama, vulkanizera)?

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Postoji radnja nekih Auto-delova na ulasku u Mirijevo, starim putem, imaju i taj ''Sigurnost'' program. Radnja se nalazi na autobuskoj stanici koja izlazi iz Mirijeva, a pre početka Jovanke Radaković.(na onoj zahebanoj raskrsnici sa Vitezova Karadjordjeve zvezde)

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom 650

adresa je tacna jer sam je i ja tako nasao,prodavnica se nalazi u jednom dvoristu gde se nalazi jos jedno 10 radnjica i neki chip tuning.to dvoriste je ispred onog hiper marketa(ne znam kako se bese zove).kad udje u dvoriste ides skroz desno i zadnja radnja u tom prvom redu.to je ona ulica sto udara na studenjak a dvoriste je oko200m od studenjaka.broj telefona je 011-2606224,

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

imas na wemoto.com, porucis i stize za 5-7 dana

Potpuno se slazem, japanske gumice, extra kvalitet i cena. Samo nadji nekog sa karticom, slobodno plati i stize za 7 dana.

• Svrati ponekad, 178 postova

imas na wemoto.com, porucis i stize za 5-7 dana

Potpuno se slazem, japanske gumice, extra kvalitet i cena. Samo nadji nekog sa karticom, slobodno plati i stize za 7 dana.

nema potrebe nikog da trazis, ne trebaju posebne kartice za placanje preko interneta. moze da se placa i kreditnim karticama master card i visa

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja